Larisa Ghişoiu şi Dan Barbu, câştigătorii Cupei „I. Ghe. Duca” la tenis de masă

    93
    0

    gheorghe ionitaDuminică, 28 decembrie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei „I. Ghe. Duca” la tenis de masă. Competiţia organizată de Primăria Râmnicului şi Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi Vâlcea a fost coordonată de consilierul local Gheorghe Ioniţă (foto) şi a aliniat la start peste 60 de participanţi de toate vârstele. Potrivit informaţiilor oferite de preşedintele AJSPT Constantin Vlaşcu, ordinea jucătoarelor în clasamentul stabilit pentru grupa de fete a fost următoarea: locul 1 – Larisa Ghişoiu, locul 2 – Lavinia Şandru, locul 3 – Gabriela Năulea şi locul 4 – Georgiana Târzianu. În grupa băieţilor, clasamentul final a arătat astfel: locul 1 – Dan Barbu, locul 2 – Cristian Bălan, locul 3 – Nicolae Zmeureanu şi locul 4 – Marius Timoceanu.
    „Sportivii care au ocupat primele trei locuri au fost premiaţi cu tricouri, cupe, medalii şi diplome, iar cei de pe a patra poziţie au primit plachete şi diplome. Au fost acordate şi câteva premii speciale, pentru cel mai în vârstă jucător lui Ioan Teodorescu şi pentru cel mai tânăr şi de perspectivă jucător lui Matei Bucureanu. Pe această cale, doresc să îl felicit pe domnul Gheorghe Ioniţă pentru modul exemplar în care a organizat această competiţie. Din discuţiile pe care le-am purtat cu dânsul, am aflat că, în primăvară, intenţionează să realizeze un nou concurs de acest gen, la care vom încerca să oferim premii şi mai frumoase. De asemenea, vreau să le urez sărbători fericite tuturor vâlcenilor care au participat la activităţile noastre şi să le transmit că vom face tot posibilul ca în noul an să organizăm mai multe competiţii şi să oferim premii cât mai frumoase. Sunt foarte mulţumit că, în ultimul an, am avut mulţi participanţi la acţiunile din cadrul Programului Naţional „Mişcare pentu Sănătate”, lucru ce a demonstrat că vâlceni au început să înţeleagă importanţa majoră pe care sportul o are în viaţa noastră şi faptul că trebuie să îi acordăm o atenţie deosebită”, a declarat Constantin Vlaşcu, preşedintele AJSPT Vâlcea.
    În încheiere, şeful Asociaţiei Judeţene Sportul Pentru Toţi a precizat că, la Cupa „I. Ghe. Duca” au participat şi câţiva invitaţi speciali, printre care s-au numărat viceprimarul Eduard Vârlan, consilierul local Mihai Persu, profesorul Mihail Despoiu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” şi antrenoarea Mihaela Truşcă, de la Clubul Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea. (O.D.)