Acasă Liga V Lăpușata, prima victorie după șase luni! Viorel Zamfirache, cu trei debutanți la...

Lăpușata, prima victorie după șase luni! Viorel Zamfirache, cu trei debutanți la Bunești

544
0

Inter Lăpușata a uitat cum e să câștigi. Nu s-a mai bucurat de o victorie din 21 noiembrie. Atunci s-a impus cu 6-0 în fața celor de la Bunești. Au trecut aproape șase luni de atunci. Miercuri, în intermediară, formația coordonată de polițistul Viorel Zamfirache a obținut trei puncte tot cu Bunești, dar în deplasare. A câștigat cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. 1-0 a fost la pauză. Dragoș Gabăr se cerea afară, însă până să se facă schimbarea, a redus din diferență. Meianu (revenit pe teren după doi ani de pauză) a egalat, iar Iulian Bucă, copilul rebel transferat de la Copăceni, adus pe drumul cel bun de Zamfirache, după câteva derapaje, a adus bucuria în tabăra oaspeților. A marcat în minutul 80 golul victoriei. Gazdele au jucat în inferioritate numerică în ultimele cinci minute, după o comportare violentă a unui jucător proaspăt revenit după o altă sancțiune.

Inter Lăpușata a avut multe absențe pentru acest meci. Chitian nu a putut veni de la Alba, Gherman a lucrat, liberoul Viorel Tănăsescu acuză probleme medicale, Sergiu Cîrstea e polițist la Valea Călugărească și nu poate ajuta, deși Lăpușata ar fi avut mare nevoie de el. În lipsa căpitanilor obișnuiți, Tănăsescu (Bengosu`) și Chitian, banderola a stat pe brațul lui Sorin Dincă și a fost cu noroc, deși Inter a jucat cu trei debutanți, proaspăt legitimați. Un polițist activ, alți doi în devenire. Ovidiu Manda a fost pregătit de Viorel Zamfirache și a trecut cu brio peste probe, fiind încadrat la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. Nu a jucat niciodată fotbal în mod organizat.

La fel, nici Iulian Nisipeanu, ajutorul de șef de post de la Lădești, care a mai practicat fotbal doar la sintetic. Cu toții au intrat bine în joc și au contribuit la succesul de la Bunești.

”Anul trecut, am pierdut mai bine de jumătate de echipă. O parte din jucători au mers la Roești, Pătrașcu la Mihăești, Maioru, la Galicea, Drăghici a ajuns la Mădulari, Brezoi. Nici cei care ne-au rămas nu pot veni mereu la meciuri. Este foarte greu, dar încercăm să ne punem pe picioare. Am legitimat acum câțiva băieți care nu mai jucaseră niciodată fotbal în mod organizat. S-au descurcat foarte bine. Mai sunt niște copii la liceu, la Lădești, care vor să vină. Cred că ei vor fi viitorul. Trebuie să încercăm și așa, pentru că nu sunt prea multe variante”, a precizat Viorel Zamfirache, la prima victorie după o jumătate de an de pauză. Succesul a fost umbrit de o accidentare serioasă. Irinel Agăpescu a ajuns la spital după un duel cu adversarii. Are probleme la genunchi. E cu piciorul în ghips.