Acasă Liga IV La Teleorman s-a decis campioana! La Vâlcea pare tot mai clar că...

La Teleorman s-a decis campioana! La Vâlcea pare tot mai clar că titlul va merge la echipa care câștigă meciul direct. SCM sau Sparta?

1003
0

Sâmbătă nu s-a schimbat nimic în fruntea Ligii a IV-a. Sparta Rm Vâlcea a câștigat partida din deplasare, cu Atletic Drăgășani. S-a terminat 0-4. Rădulescu a marcat două goluri pentru oaspeți, fiind „acompaniat” de Cazan și Vlad Roșianu, ambii cu câte o reușită. Nici SCM nu a avut probleme la Alunu. I-au revenit și jucătorii accidentați, iar victoria a fost una fără dubii: 0-7. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 29. Georgescu a marcat. Ceapă și Ovidiu Popescu au stabilit scorul pauzei: 0-3. Dubla atacanților Adrian Tilioiu și George Neacșu, dar și reușita lui Alexandru Diaconescu, din minutul 90, au decis partea secundă.

De la o etapă la alta pare tot mai clar că titlul, pe plan județean, va fi decis de meciul direct dintre SCM și Sparta, despărțite în acest moment de două puncte. Sparta e în fruntea ierarhiei.

Dacă la Vâlcea lupta e strânsă, nu același lucru se poate spune despre cea din Teleorman. Cu patru etape înainte de final, Rapid Buzescu a devenit campioană și așteaptă acum să-și afle adversara vâlceană de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, care va avea loc în dublă mansă, pe 17 și 24 iunie.