Acasă Politica Bogdan Popescu: La Rm. Vâlcea, începem 2018 cu impozite mărite la modul...

Bogdan Popescu: La Rm. Vâlcea, începem 2018 cu impozite mărite la modul nesimţit. Unele cresc cu 333 %!!!

2069
1

Nici nu a început bine noul an că PNL Rm. Vâlcea l-a şi luat pe voleu pe primarul Mircia Gutău. Pe bună dreptate, spunem noi, în condiţiile în care, în 2018, edilul PER îi „procopseşte” pe contribuabilii din oraş cu impozite mărite la modul nesimţit, probabil pentru a risipi iarăşi miliarde pe albume care nu mai apar niciodată sau pe panouri publicitare la preţuri umflate de 7 ori.

Revenind la impozitele pe 2018, iată ce avertizează Bogdan Popescu, prim-vicepreşedintele PNL Rm. Vâlcea: „Executivul local s-a vândit ca, în 2018, la Rm. Vâlcea, să crească impozitul pentru clădirile de locuit ale persoanelor fizice cu 30 %. Impozitul pe terenurile din intravilan cu construcţii creşte cu 40-42 % pentru toate cele 4 categorii: A, B, C, D. Impozitul pentru clădirile folosite pentru activităţi economice, dar aflate în proprietatea persoanelor fizice se măreşte cu 333 %!!! Impozitul pe clădirile de locuit deţinute de persoane juridice va creşte cu 50 %. Impozitul pe clădirile cu altă folosinţă decât locuirea, deţinute de persoane juridice va creşte cu 15 %, iar cel pentru mijloacele auto se va majora cu 25 %”. Este de aşteptat ca, după îndrăzneala de a spune aceste lucruri, Bogdan Popescu să fie din nou atacat de jurnaliştii plătiţi cu miliarde, cum spuneam, din bugetul local.

„Acțiunile lui Gutău Mircia de suprimare a resurselor financiare ale firmelor și, constat acum, ale locuitorilor Râmnicului, continuă în forță. Pentru 2018, văd că a găsit soluție să compenseze cele 5 milioane de euro tăiate de la Primărie de Guvernul PSD și partenerii săi pesediști din Consiliul Municipal. Mărește taxele ! Nu face nimic important ca PIB-ul Râmnicului să crească, nu face nimic pentru a crea un mediu de dezvoltare a afacerilor agenților economici, dar crește taxele și impozitele … L-a angajat consilier pe celebrul Pendiuc și l-a adus fără nicio jenă pe Pomohaci, face spectacole din bani publici, face balul Primăriei și plătesc proștii din Râmnic !
Gutău va duce orașul spre un dezastru economic, disimulând administrația prin parcuri de joacă, gărdulețe din fier, spații verzi care costă sute de mii de euro și asfaltări dirijate. În orașul acesta vor prospera doar familia sa și apropiații lui. Firmele se închid, tinerii părăsesc urbea, numărul copiilor scade dramatic, populația a scăzut continuu, iar Primarul doarme liniștit. Gutău este depășit de vremurile în care trăim. Cât a fost plecat, lumea a mai evoluat. Nu toți se mulțumesc cu un „ciric” de pâine ! „

1 COMENTARIU

  1. E nevoie de bani la handbal unde GUTAU isi face campanie electorala , cu 10 jucatoare straine pe banii publici ai valcenilor , prima prioritate pentru el fiind osanale in Sala Sporturilor Traian din Valcea pe banii valcenilor . RUSINE !!!!!!!!!!!!!