Acasă Superliga La Ioneşti, bază sportivă de dimensiuni mari, trei terenuri sintetice, iar în...

La Ioneşti, bază sportivă de dimensiuni mari, trei terenuri sintetice, iar în scurt timp, va fi ridicată şi o sală de sport

692
0

La Ioneşti, sportul nu a fost neglijat. S-a investit mult în ultimii ani în infrastructură. În prezent există o bază sportivă care poate găzdui chiar şi meciuri de Liga a III-a, dar şi trei terenuri sintetice. Unul la Ioneşti, altul la Fişcălie (de dimensiuni mai mici, unde urmează să fie turnat covorul sintetic), iar cel mai nou şi mai mare, la Marcea. Acesta poate fi folosit atât de tinerii care practică tenisul de câmp sau tenisul cu piciorul, cât şi de cei care doresc să joace fotbal sau alte sporturi de echipă.

”Avem infrastructură sportivă de invidiat. Trei terenuri sintetice au devenit funcţionale. Cel de la Ioneşti şi cel de la Marcea au fost amenajate în acest an. Urmează să fie amenajată şi o sală de sport pe amplasamentul fostei şcoli, de lângă cea nouă, din Ioneşti. Totul i se datorează domnului primar Constantin Neagoie şi bineînţeles întregului aparat administrativ. Şi la echipa de fotbal am beneficiat de cele mai bune condiţii. Ne pare rău că rezultatele nu au fost pe măsura condiţiile care ni s-au asigurat. Poate în viitor se va schimba situaţia. Aşteptăm întâi să putem reveni, să se reia competiţiile. Sperăm ca anul viitor să fie unul mai bun. Va fi foarte greu să revenim în circuit. Mulţi jucători se plâng că au luat în greutate din cauza lipsei activităţii sportive. S-a vorbit la un moment dat despre posibilitatea efectuării unor teste rapide pentru a reveni mai curând în campionat, dar nu ştiu dacă e o soluţie bună. Aceste teste nu sunt atât de relevante precum au fost lăudate la început, iar mulţi se tem de ele. Sunt fotbalişti, nu neapărat la echipa noastră, care merg la serviciu şi din cauza unor erori ale acestor teste pot să-şi creeze probleme, să nu se mai ducă la muncă, să intre în izolare. Şi vor prefera să stea deoparte decât să rişte lucruri mai importante. În altă ordine de idei, sunt dezamăgit că unii dintre noi nu apreciază lucrurile bune care se fac pentru comunitate. La terenul de la Ioneşti avem montate camere de supraveghere şi pe ele au apărut imagini cu nişte copii care făceau drifturi pe sintetic, cu ATV-urile şi bicicletele. Sunt investiţii care se fac cu greu şi noi le distrugem, în loc să le întreţinem, să ne bucurăm cât mai mult timp de ele”, a spus Ion Ciucă, reprezentantul echipei de fotbal Oltul Ioneşti. (FOTO teren Marcea: Facebook Marius Cherăscu)