Acasă Politica Jurnal de campanie. Laurenţiu Cazan, candidat PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor

Jurnal de campanie. Laurenţiu Cazan, candidat PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor

304
0

O ţară dezvoltată este o ţară în care se investeşte, pe toate planurile: în sănătate, educaţie, cercetare, sport şi tineret, mediul de afaceri, infrastructură, industrie.
Guvernul PNL are cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene, de la momentul integrării în UE. În primele nouă luni ale anului 2020 guvernul liberal a reuşit să atragă 2,2 miliarde de euro şi să semneze proiecte pentru încă 3,2 milioane de euro.
Partidul Naţional Liberal are în plan dezvoltarea şi creşterea economică a ţării noastre. Anul acesta preşedintele României, Klaus Iohannis, a negociat cu Uniunea Europeană şi a atras în România peste 80 de miliarde de euro, care vor fi investiţi în dezvoltarea României, astfel:
• 33,5 miliarde Euro prin Mecanismul pentru Redresare şi Rezilienţă pentru reforme structurale şi investiţii pentru recuperarea creşterii economice,
• 26,8 miliarde Euro pentru dezvoltare şi investiţii prin Politică de Coeziune;
• 18,76 miliarde Euro pentru agricultură, din care 12,3 miliarde Euro pentru plăţi directe pentru fermieri,
• 4 miliarde Euro pentru finanţarea măsurilor de sprijin pentru angajaţi şi companii,
• 5 miliarde Euro prin programele de finanţare de la BEI, BERD şi Banca Mondială.
Mai mult, PNL va face toate demersurile necesare redresării economice, prin programele din Planul „Reclădim România” pentru mediul de afaceri autohton. Discutăm despre scheme de ajutor de stat pentru toate domeniile de activitate: HoReCa şi Turism, Industrie, Agricultură, Zootehnie, Industria Creativă, Activităţile Cultural-Artistice etc..
Din Camera Deputaţilor, mă voi ocupă personal că judeţul Vâlcea să beneficieze de investiţiile necesare dezvoltării şi schimbării.
Vâlcenii de toate vârstele merită mai mult, merită mai bine!

Aveţi încredere în mine. Ieşiţi la vot pe 6 decembrie. Numai împreună reuşim să #DezvoltămVâlcea!

Vizita de la Horezu a fost ca o gură de aer proaspăt, pentru că mi-a reamintit cât potenţial este în această zonă. Una dintre priorităţile principale pe care mi le-am asumat este aceea de a investi în antreprenorii vâlceni.
Meşteşugarii din Horezu sunt nişte oameni minunaţi, care aduc în zilele noastre tradiţia şi emoţia timpurilor din trecut. Modernizarea judeţului nostru trebuie să aibă la bază trecutul, pe care cei din Horezu reuşesc să-l valorifice şi să-l scoată în evidenţă.
Locuitorii din Horezu sunt foarte mândri de oraşul lor şi de activitatea care i-a făcut cunoscuţi în întreaga ţară.
Le promit acestora că îi voi susţine din Camera Deputaţilor şi mă voi mândri că am avut ocazia să-i vizitez şi să îi ajut să se dezvolte. Programul de guvernare PNL are în vedere promovarea identităţii naţionale şi punerea în valoare a patrimoniului cultural, astfel că voi lupta să atrag investiţii către oraşul Horezu.
Dragi vâlceni, dacă nu aţi mai făcut-o în ultimul timp, vă invit să vizitaţi Horezu! Nu veţi fi dezamăgiţi de ceea ce veţi găsi acolo.

Zilele trecute am ieşit pe străzile oraşului Râmnicu Vâlcea, împreună cu domnul viceprimar Virgil Pîrvulescu şi colegii mei din Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.
Oamenii sunt dornici de schimbare şi de dezvoltare şi sunt sigur că, împreună cu liberalii din Consiliul Local, vom reuşi să transformăm acest obiectiv în realitate.
Echipa liberală de la Vâlcea este una puternică şi sudată, care va lupta pentru schimbarea mult dorită.

Vizita de la Băbeni mi-a reamintit de dorinţa imensă de schimbare pe care vâlcenii o au. Oamenii ne-au întâmpinat cu căldură, sperând la un viitor prosper şi la un trai mai bun. Îi asigur pe toţi că echipa PNL Vâlcea care va ajunge în Parlament se va asigura că nivelul de trai va creşte în judeţul Vâlcea. În programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal există un obiectiv îndrăzneţ care cu siguranţă se va transforma în realitate în anul 2024: salariul mediu net de 1000 de euro/lună. Împreună vom reuşi, dragi vâlceni, să ajungem unde ne-am propus.

M-am întâlnit la Măldăreşti şi Vaideeni cu mulţi bătrâni care mi-au mărturisit cât de greu se descurcă cu pensiile mici pe care le au. Este extrem de dificil pentru aceştia să trăiască cu câteva sute de lei pe lună, în condiţiile în care cele mai multe persoane de vârsta a treia au şi probleme de sănătate, care necesită tratament lunar.
Astfel, prin programul de guvernare pentru următorii patru ani, Partidul Naţional Liberal îşi propune ca pensia medie anuală să crească cu aproximativ 536 de lei până la aproape 2.000 de lei în 2024 faţă de nivelul din 2020. Este un obiectiv curajos care va fi dus la îndeplinire de către guvernarea liberală. Deşi noi, tinerii, tindem să ne gândim doar la proiecte de viitor, trebuie să-i avem în vedere şi pe părinţii sau pe bunicii noştri atunci când ne gândim la dezvoltare. Echipa PNL se va asigura că cetăţenii României de toate vârstele vor avea un nivel de trai mai bun. Le-am spus acest lucru şi bătrânilor din Măldăreşti şi Vaideeni, vi-l spun şi vouă, dragi vâlceni: Împreună #dezvoltămVâlcea, împreună #dezvoltămRomânia!

Am vizitat marţi, împreună cu colegii mei liberali, comuna Vlădeşti şi am descoperit nişte peisaje cu adevărat superbe. Locuitorii ne-au prezentat, cu mândrie, zone unde zace atât de mult potenţial turistic şi în care merită să se investească.
Partidul Naţional Liberal vine în întâmpinarea unor astfel de iniţiative. Tocmai din acest motiv, în perioada 2021-2027, vor fi lansate noi programe de investiţii pentru turism, mediul de afaceri, inovare şi digitalizare, în valoare de 10 mld. Euro.
În Vâlcea, există atât de multe zone turistice cu potenţial, dar care nu sunt puse în valoare aşa cum ar trebui, precum cele pe care ni le-au prezentat locuitorii din Vlădeşti.
Îmi doresc ca judeţul nostru să devină un pol al turismului cunoscut în întreaga ţară şi, de ce nu, chiar şi în afara acesteia. În fiecare zi vizitez mai multe comune cu potenţial din judeţ, astfel că mi-am format o viziune cu privire la investiţiile în turismul vâlcean, pe care o voi pune în aplicare, alături de colegii mei din PNL.
Dumneavoastră ce alte zone cu potenţial turistic din judeţul nostru cunoaşteţi? Aştept răspunsurile în comentarii!

Întâlnirile cu oamenii mă motivează şi îmi dau puterea de a continua, chiar şi când sunt obosit, să promovez judeţul Vâlcea. Cea mai frumoasă parte a campaniei electorale este aceea că pot interacţiona cu oameni de toate vârstele, că pot să le ascult problemele, să le înţeleg şi să caut soluţii pentru a le rezolva.
Una dintre problemele principale pe care vâlcenii mi-au expus-o este lipsa locurilor de muncă bine plătite de la noi din judeţ, o problemă valabilă în toată ţara.
Ei bine, tocmai din acest motiv PNL îşi propune, pentru următorii patru ani, înfiinţarea a peste 560.000 de locuri de muncă noi, pentru românii de pretutindeni. Obiectivul asumat de PNL Vâlcea este înfiinţarea a 20.000 de locuri noi de muncă în judeţul nostru, prin programele de investiţii şi dezvoltare economică.
Ca deputat de Vâlcea, mă voi asigura că judeţul nostru va fi prioritar pentru investitorii care pot crea acest număr mare de locuri de muncă pentru cetăţeni.

Împreună #DezvoltămVâlcea!

Laurenţiu Cazan, candidat PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor

(Realizat de Vilspopress SRL / Comandat de Partidul Naţional Liberal / Cod AEP 11200025)