Jucătorii de la AS Mihăeşti sunt foc şi pară pe orleşteni

mazilu* după ce preşedintele de la Voinţa, Sorin Dobrică, i-a acuzat de blat în meciul de la CS Mădulari

Un punct de vedere vizavi de scandalul în care Sorin Dobrică i-a târât pe fotbaliştii de la AS Mihăeşti, după meciul de la CS Mădulari, a avut şi Marinel Mazilu, jucător de bază la echipa din comuna primarului Constantin Bărzgeanu. „Pe câţiva dintre jucătorii Voinţei îi cunosc, am mulţi prieteni la Orleşti, şi niciunul nu a împărtăşit ideea lui Dobrică, legată de un posibil blat la meciul nostru. Apoi, mai e şi o altă chestie. Păi, dacă am vrea să pice o echipă, aşa cum crede acesta, oare ne-ar conveni mai mult să facem o deplasare până la Mădulari sau până la Orleşti? Aşadar, e simplu de dedus unde ar fi mai aproape şi mai bine pentru noi! Deci, e evident că nu s-a pus problema să-i ajutăm pe cei de la Mădulari, cum nu vom face cu nico echipă din campionat.

În acest sens, vreau să mai menţionez un alt lucru important: Dobrică nici nu ştie măcar când va avea loc meciul direct împotriva noastră. Acesta e programat în ultima etapă, nu în penultima, iar toţi jucătorii noştri sunt foarte hotărâţi să obţină un rezultat bun împotriva orleştenilor, după acuzaţiile care ni s-au adus. O să facem tot posibilul să câştigăm la Orleşti!”, ne-a declarat Mazilu.

Marinel Mazilu, antrenor-jucător AS Mihăeşti:
„Nu cred că vreun om dintre cei care au văzut meciul de la Mădulari poate să spună că nu ne-am apărat corect şansele!”

Referindu-se strict la meciul de la Mădulari, Marinel Mazilu a afirmat că doar ghinionul a făcut ca AS Mihăeşti să piardă cu 2-1. „Nu cred că vreun om dintre cei care au văzut acel meci poate să spună că nu ne-am apărat corect şansele! Din păcate, am ratat foarte mult, pur şi simplu chiar n-a vrut mingea să intre în poartă, mai sunt şi meciuri din astea! Asta în timp ce adversarii au avut noroc cu carul; au înscris dintr-o lovitură liberă de pe la vreo 35 de metri, care l-a prins pe picior greşit pe portarul nostru, iar apoi au punctat, din nou, după o îmbulzeală în careu. Adversarii s-au mulţumit apoi să stea pe două linii în propria lor jumătate de teren, să pună autobuzul în poartă, cum se spune, şi le-a ieşit! Trebuie să mai menţionez că noi nici nu ne-am putut baza pe toţi titularii din lot la Mădulari. Până şi Marinel Stanca, antrenorul nostru jucător, a evoluat practic într-un picior, din cauza unei accidentări, dar totuşi a ţinut să fie pe teren, iar asta denotă că nu am mers să ne predăm! Până acum, nu ne-a acuzat nimeni de aranjamente, unde am câştigat, am făcut-o pentru că am fost mai buni, iar unde nu, am pierdut pentru că adversarii au fost mai buni. Noi am jucat mereu corect, iar să se spună lucrurile acestea urâte despre noi mi se pare penibil. În opinia lui Sorin Dobrică, e obligatoriu ca echipele de pe un loc superior să le învingă pe cele aflate mai jos în clasament. Adică, pe înţelesul tuturor, niciodată nu ar trebui ca locul 1 să piardă la locul 10, de exemplu, ceea ce o mare aberaţie! Păi, ăla n-ar mai fi fotbal!”, a conchis antrenorul-jucător al formaţiei AS Mihăeşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button