Acasă Liga V Joc întrerupt la Drăgoești după ce un jucător al echipei din Scundu...

Joc întrerupt la Drăgoești după ce un jucător al echipei din Scundu a bruscat arbitrul

688
0

Duminică, 20 otombrie, Oltul Drăgoești a primit vizita formației Zorile Scundu. Partida a contat pentru etapa a VII-a din Seria Est a Ligii a V-a. Gazdele au deschis scorul rapid, însă au fost egalate în urma unui penalti acordat oaspeților. Jucătorii coordonați de primarul Gheorghe Melente au revenit la timonă, dar scundenii au restabilit din nou echilibrul pe tabelă, profitând de o greșeală a adversarilor. Oltul Drăgoești a reușit, până la urmă, să se desprindă. A condus cu 3-2, apoi cu 4-2.

A fost un joc liniștit și nimic nu prevestea evenimentele ulterioare. În minutul 67, pe o nouă fază de atac a gazdelor, ”centralul” Adrian Chebar a indicat punctul cu var. În acel moment, nemulțumit de decizie, un jucător al oaspeților, Ovidiu Cojocaru, a sărit cu mâna în gâtul arbitrului. Chebar i-a arătat cartonașul roșu. Văzând sancțiunea, un coechipier al lui Cojocaru, Cosmin Labă, a sărit și el să-l lovească pe arbitru. Chebar s-a ferit și a fugit din zonă. Martorii la acest eveniment susțin că jucătorul a încercat să-l alerge pe arbitru, dar a fost ținut de fotbaliștii echipei din Drăgoești. Chebar a fluierat sfârșitul jocului.

”Nu înțeleg cum de s-a ajuns într-o astfel de situație. A fost un joc liniștit, fără probleme. Am deschis scorul, ne-au egalat dintr-un penalti, nu a zis nimeni nimic. Nimic nu prevestea evenimentele reprobabile din repriza secundă. Incidentul s-a produs din senin. A fost penalti clar ca lumina zilei. Nu a existat niciun dubiu. Noi marcasem în acea fază, dar asistentul a ridicat ofsaid. Arbitrul a revenit cu penalti la jucătorul care fusese ținut clar de portar. Nu s-a mai executat, pentru că s-au inflamat spiritele. L-au luat de gât pe arbitru, l-au alergat. Dacă nu săreau jucătorii mei, îl băteau. Nu se face așa ceva! Nu știu de unde atâtea orgolii. După ce s-au calmat, cred că au conștientizat și cei doi jucători că au greșit”, a spus primarul din Drăgoești, cu privire la incidentul care s-a produs pe terenul echipei sale, în care au fost implicați doi jucători ai formației din Scundu. (S.S.)