Irinel Cazacu a marcat un „poker” pentru ALX Port Vale Mateeşti

cazacu irinel copy* mijlocaşul echipei din comuna primarului Valerian Alexie a semnat de unul singur victoria în meciul cu Păstorul Vaideeni (4-1)

ALX Port Vale Mateeşti a câştigat la pas derbiul cu Păstorul Vaideeni şi a urcat pe locul 2 în Seria Nord din Liga a IV-a. Formaţia primarului Valerian Alexie a triumfat cu scorul de 4-1 (după 2-1, la pauză), toate cele patru goluri ale „englezilor” fiind marcate de Irinel Cazacu. „El nu se află la prima performanţă de acest gen, a mai marcat patru goluri într-un meci şi altă dată, sunt convins de asta. La Mateeşti, cred că e pentru prima oară când a înscris de patru ori odată. Cazacu mai are însă multe goluri de recuperat până să-l ajungă din urmă pe golgheterul nostru, Bogdan Chiţan. Cei doi s-au completat perfect sâmbăta trecută, Cazacu a fost cu golurile, iar Chiţan cu ratările!”, ne-a declarat Gabriel Alexie, reprezentantul echipei din Mateeşti.

Gabriel Alexie, reprezentantul echipei ALX Port Vale Mateeşti:
„Meciurile importante din retur le jucăm acasă, iar acest lucru ne avantajează!”

Gabriel Alexie, fratele primarului Valerian Alexie, s-a declarat mulţumit de evoluţia tuturor jucătorilor în derbiul cu Păstorul Vaideeni, de sâmbăta trecută. „Pot să zic că ne aşteptam la acest succes. Toată echipa a muncit bine, nu doar Cazacu şi Chiţan, trebuie precizat acest lucru. Am deschis scorul repede, dar am fost egalaţi după o gravă greşeală în apărare, însă apoi adversarii nu ne-au mai făcut faţă. Am fost peste ei cu mult, iar scorul final putea să fie şi mai mare. În a doua repriză, Păstorul Vaideeni n-a mai contat deloc, nici nu-mi aduc aminte dacă a avut 3-4 şuturi spre poartă. Băieţii noştri au jucat excelent, a început să se vadă din ce în ce mai mult la ei condiţia fizică foarte bună. Încet-încet, îşi vor intră în mână cu toţii şi vom fi greu de învins. Cum AS Bărbăteşti s-a împiedicat în ultima rundă, la Alunu, e din nou posibil ca lupta pentru titlul de campioană să se decidă în penultima etapă, când vom înfrunta lidera la Mateeşti. Ei mai au meciuri grele în deplasare de jucat, iar în condiţiile în care n-au învins nici la Alunu, unde am înţeles că au egalat abia în ultimele minute, înseamnă că totul e posibil. Şi noi mai avem deplasări grele, dar meciurile importante din retur le avem acasă, iar asta ne avantajează”, a subliniat Gabriel Alexie. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button