Acasă Diverse Ionuţ Stoica se bate pentru calificarea în semifinalele Cupei României

Ionuţ Stoica se bate pentru calificarea în semifinalele Cupei României

1278
0

* week-end-ul trecut, vâlceanul a punctat din nou în Liga a II-a, în victoria pe care CS Mioveni a obţinut-o cu CS Baloteşti (3-0)

Chiar dacă Vâlcea nu mai este reprezentată în Liga a II-a, atenţia microbiştilor din judeţ este îndreptată în continuare spre ce fac jucătorii care au trecut prin Zăvoi în ultimii ani. Printre aceştia, se numără şi cei care evoluează la CS Mioveni, în Liga a II-a, formaţie pregătită de Alexandru Pelici, un tehnician care e legat la rândul său de Vâlcea, deoarece a antrenat în Zăvoi în două mandate. Week-end-ul trecut, argeşenii au învins cu scorul de 3-0 pe CS Baloteşti, primul gol al meciului fiind marcat de Ionuţ Stoica, iar al treilea de Marius Staicu, doi jucători care au evoluat în sezonul precedent la CSM Rm. Vâlcea.
În această săptămână, CS Mioveni va juca şi în sferturile Cupei României, fază în care va înfrunta echipa de Liga I, FC Voluntari. Meciul va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 18.30, la Mioveni. Aşa cum se cunoaşte, elevii lui Alexandru Pelici au trecut în optimi chiar de FCSB, după 0-0 la finele primelor 90 de minute de joc, 1-1 în prelungiri şi 6-5 la penaltiuri. În sezonul actual, CS Mioveni este singura echipă din eşaloanele inferioare care încearcă să acceadă în „careul de aşi” al Cupei României.
Cele patru meciuri din sferturile acestei competiţii vor avea loc într-o singură manşă, în perioada 28-30 martie. (N.C.)