Acasă Diverse Ion Lala, apărat de coechipieri şi foştii oficiali ai Forestei: ”A fost...

Ion Lala, apărat de coechipieri şi foştii oficiali ai Forestei: ”A fost un accident nefericit în meciul cu Chimia! Lala nu trebuie judecat acum pentru greşelile din trecut”

347
0

După decizia Comisiei de Disciplină, care l-a sancţionat pe jucătorul Ion Lala cu 20 de etape de suspendare şi 4000 lei amendă, pentru provocarea unei accidentări grave jucătorului Ştefan Răducea, de la Chimia Rm. Vâlcea, mai mulţi fotbalişti de pe plan judeţean au făcut un memoriu, considerând că pedeapsa a fost blândă. Coechipierii jucătorului sancţionat, de la Malaia, dar şi fostul primar Gabriel Ţolea, consideră că Nelu Lala nu trebuie judecat atât de aspru în acest caz.

”Nu am fost la meci, dar nici mulţi dintre cei care au semnat acel memoriu nu au văzut cum s-a petrecut incidentul, nu au fost la teren. Jucătorii echipei noastre spun că nu a fost vorba despre vreo intenţie. Într-adevăr, Lala ar fi intrat la minge cu talpa mai sus, dar şi adversarul a aplecat capul să joace balonul. A fost doar un accident nefericit. Arbitrul a vrut să-l sancţioneze cu cartonaşul galben. Dacă era vorba despre intenţie, îi dădea direct roşu. Regretăm cu toţii ce s-a întâmplat cu Ştefan Răducea. Îi dorim multă sănătate. În ceea ce-l priveşte pe Lala, sancţiunea a fost drastică. Nu merită judecat şi pus la zid pentru alte greşeli, din trecut”, a transmis Gabriel Ţolea.
”Lala nu a lovit intenţionat. Daca în alte cazuri a fost diferit, de data asta chiar nu a vrut. Nimeni nu şi-ar dori să fie în locul celui lovit. Ne pare tuturor rău pentru el, dar nici să îl transformăm pe Lala în răul fotbalului judeţean nu ni se pare normal, după acest incident”, a spus şi Mădălin Tîrş.