Acasă Economie Investiţie privată de peste 500 de mii de euro, la Suteşti

Investiţie privată de peste 500 de mii de euro, la Suteşti

2413
0

Vineri, la Suteşti, a fost inaugurată o investiţie privată de peste 500 de mii de euro. Este vorba despre un nou supermarket al companei coordonată de Daniel Munteanu, care continuă să se extindă, să se modernizeze şi să le aducă produse de calitate la preţuri foarte bune clienţilor săi.

EuroMarket Suteşti este cea de-a 55-a unitate din reţeaua Danemar Company şi încă de vineri a câştigat câteva mii de clienţi noi. Printre primii cumpărători s-a numărat şi Carmen Stănescu Lixandru, primarul localităţii.

Reprezentanta comunităţii din Suteşti l-a felicitat pe Daniel Munteanu pentru această importantă realizare şi a apreciat că noua facilitate pusă la dispoziţia cetăţenilor din zonă, pe lângă faptul că vine cu peste 9.000 de categorii de produse de calitate, la preţuri foarte bune, contribuie semnificativ şi la înfrumuseţarea centrului localităţii Suteşti. Ce-i drept, noul supermarket are un design deosebit, o suprafaţă construită de peste 500 de metri pătraţi şi este înconjurat de alei, sistem de iluminat modern, spaţii de parcare şi foarte multă verdeaţă.