Acasă Diverse Interes mare pentru partida dintre Vâlcea şi Nykobing, din sferturile EHF European...

Interes mare pentru partida dintre Vâlcea şi Nykobing, din sferturile EHF European League. Conducerea SCM a anunţat când se pun în vânzare biletele

1207
0

SCM Rm. Vâlcea va disputa următorul meci pe teren propriu sâmbătă, 18 martie, de la ora 17.00. În Sala Traian va înfrunta formaţia daneză Nykobing Falster HK. Partida va conta pentru efurtile EHF European League. Interesul în rândul iubitorilor handbalului de la poalele Capelei este mare. Tocmai de aceea conducerea clubului a anunţat din timp când se vor pune în vânzare biletele şi preţul acestora. Astfel, în schimbul unui tichet de acces în sală cei care nu sunt abonaţi vor plăti 30 lei. Casele de bilete se deschid începând de joi, 16 martie, la ora 11.00. Vă ataşăm comunicatul clubului referitor la acest subiect:

”Sâmbăta viitoare disputăm în Sala Sporturilor Traian – Traian Sports Hall jocul cu Nykøbing Falster. Duelul face parte din cadrul sferturilor de finala ale EHF European League şi se dispută în dublă manşă, echipa câştigătoare calificându-se la turneul final FINAL4. Biletele se vor pune în vânzare joi, 16 martie, după următorul program :

Joi : 11:00 – 15:00*

Vineri : 11:00 – 15:00*

Sâmbătă : 14:00-*

Programul este valabil până la epuizarea biletelor.

Întrucât se anunţă o cerere foarte mare, vă rugăm să vă procurati din timp biletul de acces pentru eveniment”.

Returul dintre SCM şi Nykobing va avea loc o săptămână mai târziu, pe 26 martie, în Danemarca. În cazul în care trece de această dublă, echipa pregătită de Bent Dahl va ajunge în careul de aşi, va juca în Final Four, o performanţă importantă pentru club, în această perioadă a existenţei sale.