Diverse

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, alături de ”tricolori”! Clip inedit, cu fotbalistul Alex Ucă, pentru susţinerea Naţionalei României la EURO

Campionatul European de Fotbal este evenimentul momentului pe plan continental. Euforia participării Naţionalei României la turneul final din Germania a cuprins întreaga ţară, nu doar microbiştii. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean a ales o metodă inedită pentru a-şi exprima susţinerea pentru ”tricolori”. A realizat un clip pe stadionul din Zăvoi, care a atras aprecierea tuturor. În rol principal este Alexandru Ucă. Jandarm de profesie, Alex este şi fotbalist, chiar unul dintre golgheterii de pe plan judeţean. În sezonul recent încheiat, Ucă a evoluat pentru vicecampioana FC Păuşeşti Otăsău.
”După 8 ani, trăim din nou emoţia Campionatului European de Fotbal. Uniţi sub acelaşi tricolor, suntem alături de naţionala noastră. Împreună până la final!, Hai, România”, a fost mesajul jandarmilor vâlceni. Nicu Stanciu şi colegii săi ne-au oferit deja tuturor o mare bucurie, victoria ireală de luni după-amiază, la scor de neprezentare, 3-0 cu Ucraina. 40.000 de suporteri au fost pe stadion, la Munchen şi alte milioane de români i-au susţinut din faţa televizoarelor. Visul de a merge mai departe, din grupă, prinde contur. Sâmbătă, la Koln, selecţionata condusă de Edi Iordănescu va întâlni Belgia. România, ale, România, ale! Hop, hop, hop! Şi-nc-o dată, măi băieţi!

Articole Similare

Back to top button