Acasă Volei Înfruntarea titanilor la volei feminin are loc duminică, în Sala Capela

Înfruntarea titanilor la volei feminin are loc duminică, în Sala Capela

2927
0

* CNMB se duelează cu CSŞ Lugoj, pentru locul 1 în Seria F din Campionatul Naţional de volei rezervat juniorilor

La finele acestei săptămâni, se va încheia oficial prima parte a sezonului în Campionatul Naţional de volei rezervat juniorilor şi junioarele. După un an foarte bun, voleibalistele de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” au obţinut deja calificarea pentru turneele semifinale. Mai mult decât atât, elevele lui Marius Mărgărit pot să termine chiar pe locul 1 în Seria F, dacă vor învinge în ultima rundă, pe teren propriu, pe CSŞ Lugoj. Partida va avea loc duminică, 5 martie, în Sala Capela din Rm. Vâlcea şi va începe la ora 11.00. În acest moment, cele două echipe se află la egalitate perfectă în clasament, atât la puncte, cât şi la setaveraj. În aceste condiţii, o victorie chiar şi cu 3-2 le-ar propulsa pe vâlcence în fruntea ierarhiei.
„Meciul cu CSŞ Lugoj e decisiv pentru clasarea pe locul 1. Dacă le batem, vom termina în fruntea clasamentului. Practic, e un joc de care pe care! Cine învinge, indiferent cu ce scor, va fi pe 1. Pentru noi, n-are importanţă pe ce loc vom încheia, esenţial e că ne-am calificat mai departe. Trebuie să recunoaştem însă că ne-ar ajuta mult să câştigăm seria, deoarece, dacă vom termina pe 1, vom avea adversare mai slabe, de pe locurile 2 şi 3, la turneele semifinale. Probabil că nu ne-ar fi repartizată nicio echipă de pe prima poziţie în seria noastră. Dar, dincolo de aceste calcule, este greu de prezis o victorie cu CSŞ Lugoj, deoarece adversarele alcătuiesc o echipă foarte bună. Plecăm cu şansa a doua în meciul acesta, vom vedea ce va fi. Una peste alta, pot să mă declar mulţumit de sezonul pe care l-au făcut junioarele noastre. Am câştigat tot ce se putea până acum, mai puţin cu CSŞ Lugoj, dar sperăm să ne luăm revanşa în Sala Capela”, spus Mărgărit.
În încheiere, tehnicianul a declarat că nicio jucătore nu va absenta în meciul decisiv cu CSŞ Lugoj, de duminică, 5 martie. Astfel, Marius Mărgărit se va baza pe un lot format din 12 voleibaliste. Este vorba de Alina Blăgan (căpitanul echipei), Carina Rabacu, Naide Luican, Adnana Ionică, Ştefania Pomană, Andreea Cârstea, Larisa Buşe, Alexandra Popa, Mara Moldovanu, Ana Pomană, Teodora Vâlcu şi Raluca Vâlcu (ultimele două fiind surori gemene). (N.C.)

Campionatul Naţional de Volei – Junioare / Seria F

Rezultatele etapei a IX-a

• Duminică, 19 februarie:
CSŞ Lugoj – CSŞ Caransebeş            3-0
CNS CSVC Cetate Deva – CNNT Craiova        3-2
A stat – CNMB Rm. Vâlcea

Clasament

1. CSŞ Lugoj                7     6   1     18-  4     18p.
2. CNMB Rm. Vâlcea            7     6   1     18-  4     18p.
3. CNNT Craiova            7     3   4     12-15       9p.
4. CNS CSVC Cetate Deva        7     2   5       9-17       5p.
5. CSŞ Caransebeş             6     0   6       1-18       0p.

Programul etapei a X-a (ultima din această fază)

• Duminică, 5 martie:
CSŞ Caransebeş – CNS CSVC Cetate Deva        _-_
CNMB Rm. Vâlcea – CSŞ Lugoj            _-_
CNNT Craiova – Stă