Încă un accident la Milcoiu. Doi bucureşteni răniţi

Miercuri, 23 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN7-Milcoiu, la km. 161+450 m, soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit că S. Niculae, de 49 de ani, din Bucureşti, a condus o autoutilitară, iar la un moment dat nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed, ploaie torenţială), a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara  părţii carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto S. Niculae, diagnosticat cu “fractură cominutivă radius stang şi contuzie cot drept”. În accident, a fost rănită şi S. Ionica, de 41 de ani, tot din Bucureşti, diagnosticată cu policontuzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii eveniemntului rutier.

După cum am mai semnalat, în zona Milcoiu, pe o secţiune a DN 7, drumul a fost asfaltat în urmă cu câţiva ani fără a se respecta condiţiile din caietul de sarcini, iar CNANDR nu a luat nicio măsură. De aceea, atunci când plouă sau ninge, acesta nu mai are aderenţa pe care ar trebui să o aibă. N-ar fi exclus ca şi aceasta să fie o cauză a gravităţii accidentului de miercuri sau a celor produse înainte, în aceeaşi zonă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button