Acasă Liga IV În prima rundă din retur, liderul primeşte vizita „ortacilor” lui Petre Grigore

În prima rundă din retur, liderul primeşte vizita „ortacilor” lui Petre Grigore

205
0

petre grigore fotbalCSM Drăgăşani – Minerul Berbeşti

De departe, cel mai atractiv meci al primei runde din returul Ligii a IV-a va fi cel dintre CSM Drăgăşani şi Minerul Berbeşti. Liderul acestui eşalon valoric va da piept cu o echipă care şi-a propus să obţină titlul pe plan judeţean şi să acceadă, după ani buni de absenţă, în fotbalul naţional. „Trebuie să ne iasă bine primul meci, cu Drăgăşani, pentru a ne propulsa în cursa pentru primul loc. Nu avem voie să facem vreun pas greşit. Sunt mulţumit de echipa pe care o am la dispoziţie pentru retur. Săptămâna aceasta, vrem să mai jucăm un meci, cu încă o echipă din judeţul Olt”, a subliniat antrenorul Petre Grigore.

Octavian Mâţoc, antrenorul echipei CSM Drăgăşani: „Trebuie să rămânem în pole position şi după meciul cu Minerul Berbeşti”

CSM Drăgăşani s-a impus cu 4-3 în meciul jucat contra celor de la Lotru Brezoi. Pentru liderul Ligii a IV-a au înscris proaspăta achiziţie Robert Ilinescu (de două ori), mijlocaşul Dan Ioniţă şi Lucian Diaconu. „Jucătorii mei s-au mişcat foarte bine, au dovedit că au o poftă mare de a înscrie. Ne-am pregătit pentru prima etapă, când primim vizita celor de la Minerul Berbeşti. Trebuie neapărat să câştigăm pentru a rămâne în pole position. Multe echipe de Liga a IV-a nu i-au băgat în seamă pe «ortaci», dar aceştia au tăcut şi au făcut, reuşind să se numere, în momentul de faţă, printre cei care trag la titlu”, a spus Octavian Mâţoc.