Liga IV

În cazul în care va promova, Campioana Ligii a IV-a s-ar putea întări pe filiera Damila – Oltchim

Din sezonul viitor, din fiecare serie componentă a Ligii a III-a vor retrograda câte şase echipe, astfel că nou-promovatele vor avea o misiune extrem de grea în misiunea de a se salva de la retrogradare. Poate tocmai de aceea, în vară, în cazul în care vor obţine promovarea în eşalonul superior, oficialii liderului Posada Perişani iau în calcul să-şi îmbunătăţească lotul cu jucători de la Damila Măciuca sau FC Oltchim. Asta în cazul în care trupa pregătită de Erik Lincar îi va pune pe liber pe câţiva dintre componenţii lotului actuală, iar „chimiştii” lui Marian Ungureanu vor retrograda la Judeţ.
„E prematur să ne gândim ce jucători vom aduce din vară, când nici măcar nu am câştigat campionatul din punct de vedere matematic. Cu siguranţă, se vor găsi destui fotbalişti de valoare, nu asta e problema! Oricum, avem un lot valoros, care cred că poate face faţă în Liga a III-a. Important e să ajungem noi la următorul nivel, pentru că, apoi, se vor găsi soluţii. Avem o colaborare bună cu Damila Măciuca, de exemplu, de unde putem obţine jucători”, a spus Daniel Duroi, preşedintele echipei Posada Perişani.

„Cosmo” revine doar pentru meciul de baraj

Din câte se pare, Cosmin Popa se va întoarce din Dubai, special pentru a-i ajuta pe cei de la Posada Perişani în meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a. „Cosmo” joacă în Emirate, la o echipă de români amatori şi este pregătit să facă faţă unui nou test important pentru foştii săi colegi de la FC Oltchim. „Cosmin ne va fi de un real ajutor la baraj. E foarte tehnic şi are o condiţie fizică de invidiat”, l-a caracterizat bunul său prieten, Dan Bărbuţ.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button