Acasă Diverse Importanța unei stații de încărcare electrică într-o societate în continuă schimbare

Importanța unei stații de încărcare electrică într-o societate în continuă schimbare

76
0

Intr-o societate care se afla in continua schimbare si in care masinile clasice sunt usor inlocuite de masinile electrice, utilitatea unei statii de incarcare electrica este un lucru de care nu se poate indoi nimeni.

Modele de statii de incarcare electrica

Pe piata exista acum mai multe modele de statii de incarcare electrica, printre care se pot enumera:

• Statiile de incarcare electrice pentru oras
Acestea sunt robuste, inteligente, solutii ideale de incarcare pentru orice oras, fiind de 8 ori mai rapide fata de prizele obisnuite, fiind compatibile cu orice masina si retea de energie si oferind un consum eficient de energie.

• Statiile de incarcare home line pentru domiciliu
Aceste dispozitive sunt concepute special pentru incarcarea masinilor direct la domiciliu, rapid si in siguranta, de 8 ori mai repede decat la o priza obisnuita. Fiind compatibile cu orice model de masina si echipate cu protectie pentru masina si sursa de curent, statiile de incarcare home line dispun de un sistem de facturare automat, daca decontarea energiei se face de catre o firma.

• Statiile de incarcare business line
Acestea sunt perfecte pentru companiile care folosesc in flota lor auto masini electrice, indeosebi afacerile mici, cu un numar redus de masini, dar si afacerile mari, cu flote intregi de masini electrice. Costurile pentru incarcri sunt configurabile, existand posibilitatea gestionarii statiei direct din fata laptopului, pe internet.

Cum montezi o statie de incarcare electrica?

Procedura de montare a unei statii de incarcare electrice este simpla. Persoanele interesate trebuie doar sa apeleze la compania specializata in acest sens, sa faca o propunere de colaborare, sa lase specialistii sa gaseasca cea mai buna solutie si ulterior sa se deplaseze pentru a instala statiile de incarcare.
Dupa instalarea statiilor de incarcare, treaba specialistilor nu se termina, ci se continua cu suport si mentenanta 24/7.

Avantajele instalarii unei statii de incarcare electrice

Statiile de incarcare electrice pentru masinile hibrid sau electrice moderne aduc utilizatorilor numeroase avantaje. In primul rand, o statie de incarcare incarca de pana la 8 ori mai repede decat o priza normala si detine certificare CE si garantie 2 ani, cu posibilitate de prelungire de pana la 5 ani.
In plus, aceste statii sunt potrivite pentru orice marca si model de masina, avand o gama completa de puteri, de la cele mai mici, de 3.7 Kw, pana la 22kW. Statiile de incarcare electrice sunt personalizabile si configurabile pentru a reduce costurile in sesiunile de incarcare. Utilizatorii pot seta limite de incarcare la anumite intervale orare.
De asemenea, un alt avantaj pe care il ofera statiile de incarcare electrice este reprezentat de optimizarea distributiei puterii disponibile a statiilor de incarcare in mod eficient. Cu un design modern si usor de folosit, statiile de incarcare electrice repezinta varianta ideala pentru masinile electrice si hibride, atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru business-uri mai mari sau mai mici.
Material realizat impreuna cu Digital Metrics – Agentie Marketing Online