Acasă Diverse ”Îmi pierdusem încrederea în echipă, dar băieţii au dat dovadă de caracter....

”Îmi pierdusem încrederea în echipă, dar băieţii au dat dovadă de caracter. Am câştigat titlul judeţean, vrem şi titlul de campioni ai României”

686
0

FC Boromir şi-a trecut în cont al cincilea titlu de campioană a Vâlcii la minifotbal. A fost un sezon dificil, în care lupta pentru supremaţie s-a dus până în penultima etapă. 24 FIT, Nurvil şi Spartanii, până la un moment dat, au ţinut pasul cu multipla campioană judeţeană. Au fost momente când nici măcar Marian Dascălu nu mai credea în reviriment. Antrenorul de la Boromir a făcut această mărturisire după festivitatea de premiere de duminică seara, în care echipa sa şi-a primit tricourile şi trofeul de campioană. Dascălu a făcut o analiză scurt a întregului sezon şi a spus cu ce gânduri merge Boromir la turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal de la Bistriţa.
”Sezonul recent încheiat pentru echipa noastră a fost destul de complicat. La un moment dat îmi pierdusem încrederea în echipă, lucru care la mine nu s-a întâmplat niciodată până acum, dar băieţii au dat dovada de caracter, s-au mobilizat şi am reuşit să câştigăm campionatul după un an de pauză. După sezonul trecut, când am câştigat un trofeu naţional, un loc 3 european, Cupa României – faza judeţeană, un turneu amical puternic, la Craiova, a venit sezonul competiţional 2022-2023 cu rezultate mult sub ce am realizat anul trecut. În campionat nu reuşeam să îi învingem pe cei de la Nurvil, în competiţiile amicale unde am fost prezenţi am jucat modest şi nu am reuşit să trecem de sferturile de finală, în Cupa României – faza judeţeană, desfăşurată la începutul anului am fost eliminaţi tot de Nurvil. După meciul doi din play-off, după ce am pierdut din nou cu Nurvil… Faţă de anul trecut jocul nostru nu convingea şi semnalele nu erau bune pentru echipă. Pierdusem şi un jucător important pentru noi, portarul Cosmin Amarinei, care a ales să continue cu o echipă din Timişoara. El fiind de acolo îi era destul de greu să vină la meciuri.
Până la urmă am reuşit să ne mobilizăm, am strâns rândurile şi am reuşit să câştigăm Campionatul local. Acum urmează să mergem la Campionatul Naţional. Noi, în cadrul grupului, avem ca obiectiv câştigarea trofeului. Ne vom antrena şi vom susţine câteva meciuri amicale până la startul competiţiei de la Bistriţa, din perioada 28 Iunie – 2 Iulie. În încheiere, aş dori să mulţumim şi Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat”, a declarat Marian Dascălu. La performanţa din acest sezon judeţean şi-au adus contribuţia jucătorii: Adrian Bălan, Marian Chiripuş, Florin Costea, Andrei Fistogeanu, Lucian Iordache, Bogdan Mihăilă, Valentin Mihalcea, Samson Nwabueze, Cătălin Păun, Alexandru Petrescu, Robert Pîrvu, Ovidiu Popescu, Răducu Rădulescu, Dragoş Traşcă, Octavian Vasile. Pentru Campionatul Naţional, Boromir primeşte sprijin din… Anglia. Ionuţ Armeanu se întoarce în ţară şi va face parte din lotul campioanei pentru cea mai importantă întrecere a sezonului din minifotbalul românesc.