Acasă Politica Ilie Boiangiu are două mari obiective în mandatul următor: introducerea gazelor şi...

Ilie Boiangiu are două mari obiective în mandatul următor: introducerea gazelor şi finalizarea modernizării infrastructurii rutiere

541
0

Când au ales să meargă pe mâna lui Ilie Boiangiu, locuitorii din Grădiştea au făcut cea mai bună alegere. Un om modest, dar muncitor şi bun administrator, Boiangiu a reuşit să rezolve multe din problemele cu care se confrunta comunitatea sa. S-au îmbunătăţit condiţiile de trai, a fost introdusă apa, canalizarea în multe zone, au fost modernizate multe din drumurile de interes local. Urmează alţi patru ani în care va depune tot efortul pentru finalizarea procesului de asfaltare a drumurilor, pentru introducerea reţelei de gaze naturale, extinderea reţelei de canalizare. De asemenea, va amenaja un parc industrial în speranţa că astfel se vor crea noi locuri de muncă.
Pentru continuitate, pentru dezvoltare, VOTAŢI Ilie Boiangiu – primar Grădiştea şi PNL pentru Consiliul Local!

OBIECTIVE PROPUSE PENTRU MANDATUL 2020-2024

– Extindere reţea canalizare în satele: Turburea, Dobricea, Linia, Obislavu, Tuturu;
– Înfiinţare reţea de distribuţie gaze naturale în Com. Grădiştea;
– Asfaltare DC 79 A în satul Valea Grădiştei;
– Modernizarea drumuri (15 km) prin Programul Naţional de construcţii de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Naţională de Investiţii.
– Amenajare parc industrial (grajduri-Pompieri), în vederea atragerii de investitori.
– Amenajare alei pietonale în sat Grădiştea.

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!
Mulţumesc pentru încrederea acordată de-a lungul anilor! Realizările mele de până acum au fost posibile prin sprijinul Consiliului Local unde am avut majoritatea din partea consilierilor Partidului Naţional Liberal şi de aceea vă solicit să-mi acordaţi în continuare votul, atât mie pentru funcţia de primar, cât şi echipei de consilieri locali şi judeţeni susţinuţi de Partidul Naţional Liberal, menţinându-se funcţia de viceprimar (Tucan Victor) în cadrul Partidului Naţional Liberal, pentru punerea în practica a programului meu şi al echipei mele, astfel încât Comuna Grădiştea să atingă toate standardele de dezvoltare.
• Cu respect şi consideraţie, Ilie Boiangiu, primarul comunei Grădiştea

Comandat de Partidul Naţional Liberal / Realizat de SC VILSPOPRESS SRL / Cod Unic de Identificare AEP 21200012