Ildiko Barbu va fi antrenor cu portarii la noua echipă de handbal feminin a Râmnicului

  46
  0

  * zilele trecute, handbalista a primit vestea că va deveni mămică

  Acum, e sigur! Ildiko Kerekes-Barbu nu îşi va mai continua activitatea ca jucătoare. Aceasta a primit, zilele trecute, vestea cea mare şi anume că va deveni mămică. În atare condiţii, nu va mai apăra poarta noii echipe de handbal a Râmnicului. La HCM Rm. Vâlcea, Ildiko Kerekes Barbu se va ocupa doar de pregătirea portarilor. (S.S.)

  Cristina Bobeică va completa lotul portarilor la HCM

  * ultima dată, aceasta a evoluat la Danubius Galaţi, echipă care a retrogradat din Liga Naţională

  În condiţiile în care experimentata Ildiko Kerekes-Barbu a anunţat că nu poate juca pentru HCM, staff-ul tehnic şi de conducere al echipei de handbal vâlcene s-a orientat către un alt portar. Încă de miercuri, 7 august, se va alătura lotului pregătit de Maria Torok Duca handbalista Cristina Bobeică. Aceasta a evoluat ultima dată pentru Danubius Galaţi, echipă care a retrogradat din Liga Naţională la finele sezonului trecut. Pe postul de portar, HCM Rm. Vâlcea le mai are deja în lot pe Mădălina Puşcaş, Dana Vălean, dar şi pe Izabela Roşca. (S.S.)

  Alina Ilie, Izabela Roşca şi Maria Gherman, singurele jucătoare de la HCM pe care staff-ul tehnic nu se poate baza în acest moment

  În cantonamentul de la Bran, HCM Rm. Vâlcea a dispus de 15 jucătoare. Pentru noul sezon de Liga Naţională echipa de handbal râmniceană va putea miza însă pe 19 jucătoare. Celor 15 li se vor alătura, în curând, Cristina Bobeică (de la Danubius Galaţi – jucătoare care va ajunge miercuri, 7 august, la Vâlcea), Maria Gherman (de la Energetic – jucătoare care se află în perioada de recuperare de după o accidentare), dar şi cele două componente ale lotului naţional de junioare, Alina Ilie şi Izabela Roşca. (S.S.)