„Îi aştept pe cei de la Orleşti să se salveze de la retrogradare”

Dobre_Dumitru_2016_02 1* le-a transmis delegatul formaţiei CS Mădulari, Dumitru Dobre, oficialilor de la Voinţa, după victoria cu AS Mihăeşti (2-1)

În runda a 20-a din Superligă, CS Mădulari a reuşit să producă surpriza pe teren propriu şi să se impună în faţa formaţiei AS Mihăeşti, considerată una dintre cele mai puternice echipe din această primăvară, dintre primele clasate. Scorul final, de 2-1 în favoarea gazdelor, a fost stabilit încă din prima repriză. Tânjală, cu o execuţie impecabilă, din lovitură liberă, de la peste 30 de metri, a deschis scorul, iar Ciprian Popescu a majorat avantajul trupei lui Marius Munteanu la 2-0.

Oaspeţii au redus din handicap, însă în partea secundă nu au mai avut luciditate la finalizare pentru a întoarce soarta partidei în favoarea lor. Astfel, CS Mădulari a câştigat al doilea meci de pe teren propriu din această primăvară şi a ajuns pe locul 7 în Superligă. Asta spre bucuria lui Dumitru Dobre, care, după acest rezultat, şi-a permis o aroganţă la adresa „rivalilor” de la Voinţa Orleşti, cei care i-au luat peste picior pe „vânători” după înfrângerea pe care le-au administrat-o în runda precedentă. „Îi aştept pe cei de la Voinţa Orleşti să ne ajungă din urmă şi să se salveze de la retrogradare. Aşa s-au lăudat, că ne vor depăşi în clasament şi ne vor retrograda. Au făcut ei calcule şi au ajuns la concluzia că noi nu avem nicio şansă. Uite că suntem acum pe locul 7 şi vrem să rămânem aici. Ne-am fixat deja un nou obiectiv. Mai avem de unde să luăm puncte. Noi am zis că dacă vom acumula nouă puncte, nu mai avem emoţii în privinţa retrogradării. Dar cred că putem obţine mai multe. Am luat deja şase în cele două etape de pe teren propriu. Meciul cu AS Mihăeşti era unul cheie pentru noi. Am câştigat şi am răsuflat uşuraţi. Acum ne aşteptăm să obţinem victoria şi cu Unirea Tomşani, în următoarea partidă de acasă”, a declarat Dumitru Dobre, reprezentantul formaţiei CS Mădulari.
Mergând pe aceeaşi idee, acesta a glumit şi pe seama meciului din etapa viitoare, din Treapt: „Sâmbătă mergem la Horezu. M-a sunat Vasile Ilinca şi m-a rugat să o dăm la pace, să facem un meci nul, 0-0. Deci mai luăm un punct şi cu Flacăra”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button