„I-am ajutat pe popeşteni prin faptul că am jucat cu Galicea. Nu văd de ce sunt supăraţi!”

tars_madalin_2016_04* jucătorul Mădălin Târş (de la Foresta Mălaia) a răspuns acuzaţiilor formulate de oficialii de la Luncavăţul Popeşti după meciul direct

Foresta Mălaia a avut o comportare demnă de luat în seamă cu Luncavăţul Popeşti (în faţa căreia a pierdut de două ori la limită, cu 0-1 şi 2-3, în deplasare) şi Topologul Galicea (pe care a ţinut-o în şah, 1-1, pe teren propriu). Mădălin Târş, unul dintre jucătorii echipei din nordul judeţului, a comentat clinciul în care a fost implicat în meciul cu Luncavăţul, în timpul căruia a fost eliminat atât el, cât şi un tânăr fotbalist popeştean, Andrei Neagoe.

„La jucătorul respectiv m-a deranjat atitudinea lui. Eu n-aveam mingea, dar el m-a atacat cu ambele picioare să mă rupă! Nici nu se poate spune că l-am alergat, deoarece când m-am ridicat de jos, copilul deja fugise şi era la 100 de kilometri distanţă, deci cum era să-l mai prind? Repet, în afară de simplul fapt că m-am ridicat de jos pentru a-l alerga, nu am mai făcut nimic. Nu am înjurat arbitrul, nu am participat la alt incident, iar concluzia e că am luat eronat cartonaşul roşu”, a răbufnit Mădălin Târş, care a primit o etapă de suspendare după acel incident, în timp ce Neagoe a stat două runde pe tuşă.
„Până la urmă, nici n-am înţeles de ce au fost popeştenii supăraţi. Probabil pentru că AJF că nu le-a suspendat terenul, după ce a intrat un spectator pe teren!? Pentru că aşa au stat lucrurile. De ce nu spun cei din Popeşti că părintele copilului respectiv a pătruns pe teren şi a tras de mine până mi-a rupt tricoul? Am 39 de ani şi am şi eu doi copii la fotbal, la CSM. Se mai ciondănesc şi ei pe teren, că aşa e la fotbal, dar niciodată, ca părinte, n-am sărit gardul să dau într-un copil. Aşa ceva nu se face! Şi, până la urmă, care e problema dacă am fost suspendat doar o etapă? A fost tot în avantajul popeştenilor, pentru că am jucat apoi în meciul cu Topologul şi am putut să-mi ajut echipa să obţină un rezultat bun – culmea! – pentru Luncavăţul! Aşadar, nu văd de ce au fost recalcitranţi popeştenii!”, a încheiat fotbalistul de la Foresta Mălaia. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button