PoliticaFără categorie

Gutău acuză că Romeo ar fi trucat caietul de sarcini pentru locurile de joacă din Zăvoi

gutauMircia Gutău neagă că ar fi avut vreun amestec în alegerea locurilor de joacă „horror” din Parcul Zăvoi şi îi reproşează succesorului său, Romeo Rădulescu, că ar fi trucat licitaţia. Vă reamintim că, pentru acelaşi tip de acuzaţii, actualul primar interimar Gigi Matei a pierdut în prima instanţă procesul de calomnie intentat de Romeo Rădulescu.
Rămâne de văzut dacă acesta din urmă îl va da în judecată şi pe Mircia Gutău. „Adversarii mei au lăsat să se înţeleagă că Gutău ar fi ales locurile de joacă din Zăvoi. Nici vorbă! Gutău a scos la licitaţie proiectarea şi a câştigat firma Basarabeanca. Când a venit proiectantul la mine la birou, m-a întrebat cum vreau parcul. I-am spus că vreau copaci mari, mult gazon şi obiecte de joacă din lemn. Am stabilit că, atunci când va fi gata proiectul, îl vom analiza cu specialiştii, să vedem ce e bine şi ce e rău.

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, eu nu am făcut decât să dau această comandă. Cel care a făcut modificările la locurile de joacă a fost cel care a urmat după mine (Romeo Rădulescu – n.r.) şi care a transmis faxuri către o firmă din Turcia. Există un schimb de faxuri între ei. A pus în caietul de licitaţie codul locului de joacă respectiv, în aşa fel încât firma care a câştigat a fost obligată să cumpere locuri de joacă cu codul respectiv, pe care îl avea doar o firmă. Domnul Matei a prezentat foarte corect, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului”, a declarat Mircia Gutău.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button