Fără categoriePolitica

Grig avertizează: Vârlan, Persu şi Ioniţă se aliniază sau vor fi excluşi din PNL

Grig CraciunescuÎn PNL Rm. Vâlcea, s-a decis ca membrii care continuă să critice partidul să fie excluşi. Grigore Crăciunescu, candidatul liberal pentru funcţia de primar al Râmnicului, spune că le-a cerut cârcotaşilor să-şi revizuiască atitudinea şi să înceteze să mai atace. Altfel, vor fi trimişi „la plimbare”.
Evident, Grig s-a referit în special la Eduard Vârlan, Mihai Persu şi Gheorghe Ioniţă, care au făcut o serie de declaraţii incendiare în ultimele săptămâni. Şi Anuţa Handolescu a avut câteva ieşiri în decor, dar apoi s-a aliniat. „Sunt nişte declaraţii făcute zilele trecute de Eduard Vârlan în Arena vâlceana, dar şi nişte declaraţii făcute de Gheorghe Ioniţă, dar mai voalate.

Consider că unitatea partidului poate fi ţinută dacă toţii colegii mei cred în deciziile pe care le ia partidul. Am avut o întâlnire cu colegii şi le-am spus că, indiferent de declaraţiile pe care le-au făcut, le întind o mână a pacificării. Sunt convins că cel puţin doi dintre ei – Eduard Vârlan şi Mihai Persu, s-au simţit frustraţi în momentul în care au primit un vot politic de neîncredere. Am considerat, din respect pentru munca lor, că este corect să rămână în echipă şi să reconstruim organizaţia. Pe de altă parte, membrii care mai atacă partidul riscă excluderea. Nu voi tolera niciodată ca partidul să fie atacat din interior. Pentru cei care vor obstrucţiona campania voi propune excluderea. Îmi voi folosi prerogativele de co-preşedinte al organizaţiei municipale în acest sens. E mai bine să fii faţă în faţă cu duşmanul decât să fie în spatele tău. Le-am spus punctul meu de vedere, rămâne de văzut ce decizie vor lua ei”, a declarat Crăciunescu.
Nici unii lideri cu greutate din PNL Vâlcea nu au scăpat de criticile lui Crăciunescu. Recent, Samoil Vâlcu şi Ştefan Prală au fost atenţionaţi că nu este corect să declare că PNL are un singur candidat, în persoana lui Mircia Gutău, în condiţiile în care era în plină desfăşurare un sondaj de opinie. „Le-am spus lui Sami Vâlcu şi lui Ştefan Prală că nu este moral să nu-i crediteze pe cei 5 colegi care apăreau în sondaj şi să spună că partidul are un singur candidat, Mircia Gutău, care nici măcar nu era membru de partid. Ştefan Prală şi-a declarat susţinerea pentru mine (n. red. – aiurea! când?) în această campanie, chiar dacă este un apropiat al lui Mircia Gutău. La momentul de faţă, nu cred că mai este cineva care să aibă o altă orientare. Cine a vrut să plece, a plecat”, a concluzionat Grigore Crăciunescu, co-preşedinte al PNL Rm. Vâlcea. (C.L.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button