Acasă Administratie Grădiniţa cu program prelungit din Guşoeni şi-a deschis porţile pentru copii! Primarul...

Grădiniţa cu program prelungit din Guşoeni şi-a deschis porţile pentru copii! Primarul Nicolae Concioiu a venit şi cu alte veşti bune pentru localnici

120
0

La începutul acestei săptămâni, şcolarii şi preşcolarii s-au reîntors în bănci. Festivitatea deschiderii noului an şcolar a fost una specială în comuna Guşoeni, acolo unde autorităţile locale au pus în funcţiune o grădiniţă modernă, care va avea program prelungit. Primarul Nicolae Concioiu a venit şi cu alte veşti bune pentru localnici. A făcut cunoscut faptul că, în perioada următoare, vor prinde contur şi alte investiţii. De exemplu, săptămâna viitoare vor începe lucrările de introducerea a reţelei de gaze naturale. De asemenea, în scurt timp va fi pus în funcţiune şi dispensarul medical. La grădiniţă va fi amenajat şi spaţiul exterior. Autorităţile locale au făcut demersuri şi aşteaptă declanşarea procedurilor de către CNI şi pentru construirea unei săli de sport pentru copii.

”O zi deosebită pentru comuna Guşoeni! Un edificiu important se ridică şi funcţionează începând de astăzi, după o perioadă de 50 de ani, un lucru memorabil despre care generaţiile viitoare vor putea vorbi şi ne mândrim cu acest lucru. Mulţumim în primul rând pentru sprijinul acordat echipei din Consiliulul Local, colegilor din administraţie, cadrelor didactice şi personalului auxiliar cu ajutorul cărora am reuşit sa deschidem, astăzi, o grădiniţă cum nu există în judeţul Vâlcea!

Grădiniţa cu program prelungit asigură servirea a două mese principale cu două gustări micuţilor şi funcţionează de dimineaţa de la ora 8.00 până după-amiază în jurul orelor 17.00. Copiii se vor simţi extraordinar de bine! Urmează efectuarea unor mici investiţii, în special într-un parc recreativ, amenajarea cu spaţiu verde, însă acestea vor fi realizate pe parcurs din cauza vremurilor mai puţin favorabile pe care le conştientizăm cu toţii. În comuna Guşoeni lucrurile au început să prindă contur şi profitând de această ocazie, ţin să mulţumesc locuitorilor pentru încrederea acordată reuşind să exprim prin fapte dorinţele lor! Iată că, după inaugurarea unui Cămin Cultural modern, inaugurăm o Grădiniţă cu program prelungit, construită la standarde moderne, unde copiii pot să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii! Punem mare preţ pe educaţie şi aşa cum avem o deviză naţională: o Românie educatăa duce la o Românie modernă!… la fel, în Guşoeni, aceasta este prioritatea. Am modernizat Şcoala din Guşoeni, acum am inaugurat şi această Grădiniţă. Urmează inaugurarea Dispensarului Medical, pentru că sănătatea noastră este foarte importantă şi trebuie sa avem grijă de noi şi de generaţiile următoare. Nu ne vom opri aici! A fost emis ordinul de începere a lucrărilor, iar de săptămâna viitoare se dă startul, efectiv, pentru introducerea sistemului de gaze naturale în comuna Guşoeni. Se pare că a răsărit soarele şi pe strada noastră şi vor urma alte invesţii despre care vom vorbi la momentul respectiv. Eu nu doresc decât sa fim sănătoşi cu toţii, să scăpăm de aceasta pandemie şi să ne bucurăm de viaţa, să revină comuna Guşoeni la o normalitate şi aici fac un remember la anii ‘90, când se numărau 3700 de persoane în localitate!
Urez copiilor un an şcolar cu multe succese şi realizări în viaţă cu tot ceea ce şi-au propus, să ne reprezinte cu onoare localitatea pe mai departe, acolo unde ei vor activa şi ne vor face mândri de acest lucru! Un an şcolar nou cu rezultante extraordinar de bune la învăţătură! Succes tuturor!”, a transmis primarul Nicolae Concioiu, la inagurarea grădiniţei cu program prelungit din Guşoeni.