Acasă Liga III Ghighilicea a făcut spectacol la Colonești. Cozia, 14 puncte în Liga a...

Ghighilicea a făcut spectacol la Colonești. Cozia, 14 puncte în Liga a III-a

771
0

Punct cu punct, se vede Liga a III-a la Călimănești și în sezonul viitor. Cozia a ajuns la un total de 14 în 13 meciuri. Confruntarea din deplasare, cu ultima clasată, Vedița Colonești, s-a terminat la egalitate. A fost o remiză cu patru goluri: 2-2. Primele 45 de minute s-au încheiat la 1-1. Vâlcenii au deschis scorul la jumătatea reprizei, dintr-o centrare deviată, prin Ghighilicea, unul dintre puținii ”stranieri” (jucători din afara județului), din tabăra trupei din Călimănești. Gazdele au revenit pe tabelă în minutul 40. Borz a fost surprins de o diagonală, de la mare distanță, venită din tușă, din piciorul lui Georgescu. Stancu l-a învins din nou pe portarul Coziei în minutul 70. Două minute mai târziu, Ghighilicea a făcut spectacol. A driblat tot, 3-4 jucători și a finalizat frumos, restabilind echilibrul. După ocaziile pe care elevii săi le-au avut, Vasile Ilinca, antrenorul de la Călimănești, consideră că ar fi meritat victoria.

”Vedița e o echipă bună, de nivelul nostru, al celor de la Potcoava, Costești. E o serie echilibrată. De la o etapă la alta se demonstrează acest lucru. Azi ești mai sus, mâine iar ai emoții. Luptăm, nu avem altceva de făcut. Nu avem ce să-i reproșăm lui Borz. A făcut meciuri excelente. Se mai întâmplă să fii surprins. Nu e simplu. E o bătălie care se va duce până în ultimele etape. După numărul de ocazii pe care le-am avut la Colonești, am fi meritat mai mult decât un egal. Înainte să înscrie primul gol, Ghighilicea a avut două ocazii mari. Mai clare decât cea de la gol. A jucat bine. La golul 2, a driblat tot, nu i-a stat nimeni în cale. Le experiența lui, e normal să fie capabil să facă diferența. E un jucător valoros. A mai avut Sîrbu două oportunități, la fel și Horumbă. Nu putem să ne plângem nici de arbitraj. A fost bun. Alina Peșu a condus bine meciul. Nu ne-am putut baza pe Marinaș, pentru acest joc. A avut patru galbene. Acum, pentru următorul meci, lipsește Duca. E la fel, în stare de suspendare, pentru patru galbene”, a declarat tehnicianul Coziei.

Au jucat pentru Călimănești la Colonești: Borz – Dobrin, Ștefan, Marian Chiripuș, Kelemen, Mădălin Chiripuș, Horumbă (85, Proteasa), Duca, Bîrziche (73, Mazilu), Ghighilicea, Sîrbu.