Acasă Liga Nationala Gheorghe Tadici a calculat şansele echipelor fruntaşe în viitorul sezon al Ligii...

Gheorghe Tadici a calculat şansele echipelor fruntaşe în viitorul sezon al Ligii Florilor

341
0

* antrenorul de la HC Zalău crede că primele două locuri vor fi ocupate în continuare de CSM Bucureşti şi SCM Craiova

Potrivit afirmaţiilor antrenorului Gheorghe Tadici, antrenorul echipei HC Zalău, care a fost prezent cu handbalistele sale la turneul amical desfăşurat în urmă cu două săptămâni în Sala Traian, viitorul sezon al Ligii Florilor va fi unul extrem de echilibrat, după ce mai toate echipele s-au întărit semnificativ. Experimentatul tehnician crede totuşi că ierarhia finală nu se va schimba foarte mult faţă de cea din sezonul precedent.
„Despre CSM Bucureşti, nu are rost să vorbim, va fi din nou campioană. SCM Craiova va rămâne în continuare numărul 2, chiar dacă mulţi spun că a pierdut multe jucătoare de bază în vară şi că va avea un regres. Eu afirm însă contrariul şi spun că trupa din Bănie e acum chiar mai puternică decât cea din sezonul trecut şi veţi vedea acest lucru! Singura schimbare ar fi la locul al treilea, unde s-ar putea produce o rocadă între Măgura Cisnădie şi SCM Rm. Vâlcea. În ceea ce ne priveşte, probabil că ne vom clasa conform bugetului, adică pe la jumătatea clasamentului!”, a precizat Tadici.
La turneul din Sala Traian, HC Zalău a terminat pe locul al treilea în ierarhia finală, după ce a pierdut categoric în faţa echipei SCM Rm. Vâlcea (14-29), iar ulterior şi cu Dunărea Brăila (19-26), fosta formaţie a lui Florentin Pera, care e antrenată în prezent de Dumitru Berbece (secundul lui Bogdan Burcea în sezonul trecut, la vicecampioana şi câştigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova). În celelălt duel, elevele lui Gheorghe Tadici au trecut cu 27-23 de Bekescsaba NKSE (din Ungaria). (N.C.)