Acasă Alte sporturi Gheorghe Nadolu: „Competiţiile pe care le vom organiza în următoarele luni vor...

Gheorghe Nadolu: „Competiţiile pe care le vom organiza în următoarele luni vor fi însoţite de premii atractive”

66
0

Potrivit inspectorului Gheorghe Nadolu, la scurt timp după începerea noului an şcolar, DSJ Vâlcea va demara o serie de activităţi sportive în care vor fi implicaţi foarte mulţi elevi. „Noi ne-am axat mai mult pe sporturile de masă destinate elevilor pentru că ei au vârsta potrivită pentru a ajuta la crearea unui viitor al secţiilor de performanţă de la cluburile din municipiile Rm. Vâlcea şi Drăgăşani. Celelalte oraşe şi localităţi din judeţ încă nu au cluburi de specialitate”, ne-a declarat Gheorghe Nadolu.
Inspectorul a precizat că, în luna octombrie se va ocupa de organizarea a 10 competiţii, iar în noiembrie sunt programate alte 11 acţiuni, rezervate atât claselor 1-4, cât şi 5-8. Anul 2010 va fi încheiat în decembrie, cu 3 întreceri.
„Spre sfârşitul anului avem mai puţine evenimente sportive în plan pentru că în acea perioadă lumea se pregăteşte pentru sărbători şi vacanţe. Vreau să vă mai spun că toate competiţiile pe care le vom organiza în următoarele luni vor fi însoţite de numeroase premii atractive”, a adăugat Nadolu.
Tot cu privire la premiile care vor fi puse în joc, de precizat este că, în octombrie, echipele participante vor câştiga 90 de tricouri şi 140 de echipamente complete. În noiembrie, DSJ le va înmâna elevilor 220 de seturi de echipament şi mai multe mingi de fotbal. (O.D.)