Liga II

Gheorghe Constantin, rugat de jucătorii de la Gaz Metan să rămână la Tr. Severin

Costica ValceaÎn urmă cu două săptămâni, vâlceanul Gheorghe Constantin a anunţat că va părăsi echipa Gaz Metan Tr. Severin la finele acestui sezon, din motive personale. Fostul preşedinte al CCA a prezentat şi motivele pentru care a hotărât să se retragă de la cârma grupării pe care o prezida de mai puţin de un an de zile. „Starea mea de sănătate, miile de kilometri parcurşi şi, nu în ultimul rând, singurătatea m-au determinat să iau această decizie” – a explicat Costică-Vâlcea.
Din câte se pare, Gheorghe Constantin ar putea fi întors însă din drum de jucătorii echipei de la malul Dunării. De altfel, la ultimul meci jucat de Gaz Metan Tr. Severin în acest sezon (cel cu Juventus Bucureşti, de pe teren propriu), după cele două goluri pe care le-au înscris în poarta adversă, fotbaliştii antrenaţi de Marian Bondrea au arătat spectatorilor un tricou pe care scria: „Costică, nu pleca!”, cu referire directă la decizia lui Gheorghe Constantin de a părăsi echipa.
Aşa cum se cunoaşte, trupa din Drobeta Tr. Severin a ocupat locul 3 în Seria a II-a şi a promovat pe prima scenă a ţării, după ce lidera Poli Timişoara şi-a retras dosarul de linceţă pentru Liga I.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button