Gabriel Herăscu şi Alin Vlăiculescu au marcat câte o „dublă”

valcu nicolaeOLTEŢUL ZĂTRENI – FC BĂBENI II 4-1

Olteţul Zătreni merge în continuare „strună” în campionat. La finele săptămânii trecute, elevii lui Nicolae Vâlcu s-au impus fără drept de apel în faţa echipei FC Băbeni II (care ocupa locul secund înaintea etapei), cu scorul de 4-1 (după 3-0, la pauză). În acest duel, Gabriel Herăscu şi Alin Vlăiculescu au reuşit câte o „dublă” pentru formaţia din comuna primarului Constantin Liţoiu.
„Ne bucură că am reuşit să învingem clar una dintre fruntaşele Seriei Sud. Practic, meciul a fost în întregime la discreţia noastră, am dominat autoritar de la început până la sfârşit, iar dacă am mai fi înscris alte 3-4 goluri nu era nicio surpriză un rezultat final mai mare. Însă, pe rând, Mircea Herăscu, Gabriel Herăscu, Păun Staicu, Alin Vlăiculescu şi Cătălin Popescu au ratat singuri cu portarul advers, deoarece nu au gândit bine oportunităţile pe care le-au avut.

Ce-i drept, şi terenul greu ne-a pus unele probleme. La Livezi, a plouat mult în zilele premergătoare partidei, iar în plus tot duminica trecută acolo s-a jucat mai întâi meciul dintre Unirea Laloşu ş CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani, aşa că la ora partidei noastre terenul nu se mai prezenta în cele mai bune condiţii. În a doua repriză, am făcut două schimbări, am introdus pe teren chiar un jucător de doar 14 ani şi jumătate, Cătălin Stanca, iar nivelul jocului a mai scăzut. Nici nu ne-am mai forţat, poate şi pentru că elevii mei au obosit după iureşul din prima repriză, aşa că nu am mai marcat decât un gol, dar în schimb am făcut un adevărat concurs de ratări. Una peste alta, pot să zic că meciul a fost unul foarte furmos şi spectaculos, pe ansamblu”, a spus Nicolae Vâlcu, antrenorul echipei din Zătreni.

Olteţul Zătreni va încheia sezonul pe locul 6
* este de părere Nicolae Vâlcu, antrenorul echipei din comuna primarului Constantin Liţoiu

Week-end-ul acesta, Olteţul Zătreni va juca în deplasare, la CS Guşoeni, iar jucătorii lui Nicolae Vâlcu speră să fie din nou victorioşi. „Trebuie să învingem neapărat, astfel încât să mai recuperăm din handicapul de puncte faţă de primele clasate. Încercăm să urcăm tot mai mult în clasament, dar e foarte greu. Cel mai sus putem să ajungem pe locul 6, pentru că primele cinci echipe au un avans mare de puncte, aproape imposibil de recuperat. Doar pe Ştiinţa Grădiştea şi Rapid Voiceşti le mai putem întrece. Mai sus de locul 6 nu putem să terminăm, nici chiar dacă am câştiga în continuu acasă şi în deplasare. Din păcate, am avut un start foarte slab de campionat, din cauza lipsei de jucători, şi trebuie să suportăm consecinţele”, a subliniat Vâlcu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button