Fără categorieLiga 6Fotbal

Gabi Glodeanu crede că Minerul Ocnele Mari poate prinde locul 10 în Superligă

Glodeanu_Gabriel_2016_02* dacă va mai acumula 28 de puncte până la finele sezonului

Minerul Ocnele Mari a pierdut în pauza de iarnă patru jucători. Au plecat Alexandru Moţ şi Ionuţ Ciuculan la Posada Perişani, în urma achitării grilei de transfer, iar Robert Tănăsie şi Georgian Vîlceanu, au fost împrumutaţi, până în vară. Tănasie s-a dus la Băbeni, iar portarul Vîlceanu, la Viitorul Dăeşti. În schimb, până miercuri, 2 martie, Minerul achiziţionase doar doi jucători, pe mijlocaşul Adrian Tărbujaru, de la Orleşti şi pe portarul Dragoş Sitaru, care s-a pregătit în acest an cu FC Băbeni. Chiar dacă au suferit pierderi importante, oficialii de la Minerul încă mai speră în salvarea de la retrogradare. „Ne-au plecat câţiva jucători, dar avem în continuare un lot bun. Dacă reuşim să-i strângem pe toţi la meciurile pe care le mai avem, o să punem probleme multor echipe. Şi cu AS Mihăeşti, care e o echipă bună, în Cupa României, am pierdut greu, în minutul 92. Sincer, eu am încredere că ne putem salva de la retrogradare, chiar dacă acum suntem pe locul 13.

Ca să prindem locul 10, ultimul care duce la baraj, eu cred că ne-ar fi de ajuns 28 de puncte. Este important să câştigăm meciurile pe care le avem «acasă» cu Minerul Costeşti, Unirea Tomşani şi FC Băbeni. În deplasare, cred că sunt câteva echipe pe terenul cărora ne putem impune până la finele sezonului”, este de părere Gabi Glodeanu, preşedintele formaţiei Minerul Ocnele Mari. Cu siguranţă, oficialii echipei din nordul Râmnicului nu s-au bazat prea mult pe primul meci oficial din 2016, când vor întâlni cea de-a doua clasată, CS Şirineasa. Partida va avea loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, pe stadionul Hidro. (S.S.)

Articole Similare

One Comment

  1. Gabi este un tip extraordinar,il cunosc foarte bine,a reusit in politica in administratie ,a castigat un proces foarte greu cu Miniera ,de aceea sunt convins ca va reusi si in sport,mult succes lui si echipei pe care o conduce pe viitor.

Lasă un răspuns

Back to top button