Acasă Liga IV Fratele Adelei Popescu, sponsor la echipa de fotbal din Şuşani. Cu ce...

Fratele Adelei Popescu, sponsor la echipa de fotbal din Şuşani. Cu ce se ocupă Călin? Produce castraveţi pentru diabetici

1511
0

Echipa de fotbal din Şuşani a mers bine în ultimele sezoane. A reuşit să promoveze în Liga a IV-a, iar în campionatul precedent, până ca acesta să se întrerupă, ca şi rezultate pozitive, a înregistrat şapte victorii şi patru remize. CS Şuşani se afla la mijlocul clasamentului după turul Ligii a IV-a.

În ultima perioadă, de bunul mers al activităţii acesteia s-a ocupat Costi Tudor, care între timp a devenit primar la Şuşani, cel mai tânăr din breaslă, cel puţin din Vâlcea. Costi Tudor s-a bazat la echipă pe sprijinul Primăriei, al Consiliului Judeţean, al lui Stelu Pietraru, Ilarion Mitrache, al jucătorilor şi al celorlalţi apropiaţi, dar şi pe ajutorul unor sponsori. Printre ei s-a regăsit Remus, de la firma de transport RMS Logistic, care a promis că va contribui la bugetul echipei cu câte 1000 lei lunar. De asemenea, anual, CS Şuşani a fost sprijinită financiar şi de unul dintre fraţii actriţei, cântăreţei şi prezentatoarei TV Adela Popescu, probabil cel mai bun promotor, ambasador pe plan naţional al comunei Şuşani, care de fiecare dată când are ocazia, mai ales în emisiunea ”Vorbeşte Lumea”, pe care o moderează la PRO TV, alături de Gabriel Coveşeanu, aminteşte de orginile ei, de tradiţiile şi frumuseţea locurilor din Şuşani.

Călin Popescu (foto: Facebook Adela Popescu, alături de familie) nu a uitat nici el de unde a plecat şi chiar dacă locuieşte şi are afaceri în Bucureşti, nu s-a desprins definitiv de Şuşani. Călin produce bani de pe urma cultivării legumelor. Are sere şi angajaţi chiar şi la Şuşani. Potrivit spuselor autorităţilor locale, Călin Popescu produce roşii şi în general legume bio, dar şi castraveţi amari, momordica charanticacum (denumirea ştiinţifică), care contribuie la reglarea glicemiei, fiind utili în tratamentul diabetului. De asemenea, se spune că sunt bogaţi în Vitamina C, că ajută la scăderea colesterolului şi că ar avea proprietăţi anticanceroase. Produsele crescute şi coapte la Şuşani de Călin Popescu sunt marcă înregistrată.