Politica

Frâncu: în programul lui Romeo Rădulescu, strada Buda figurează ca asfaltată, dar în realitate nu e nici măcar pietruită

Săptămâna trecută, mai mulţi cetăţeni de pe strada Buda i-au semnalat senatorului Emilian Frâncu că nu mai pot intra sau ieşi din locuinţe pentru că toate căile de acces din zonă au fost inundate. Imediat cum a aflat, liderul PNL s-au urcat în maşină şi s-a dus să vadă despre ce este vorba.
Strada cu pricina figurează ca asfaltată în programul actualului primar, dar în realitate nu este decât o uliţă din pământ. „Nici măcar pietriş nu are pus. Oamenii nu pot ajunge când plouă nici măcar la staţia de autobuz!”, a constatat Emilian Frâncu. Liberalul a adăugat că, peste tot în Râmnic se întâlneşte cu situaţii de acest fel şi tocmai de aceea „este nevoie de o schimbare” la Primărie.  „Să aducem respectul şi seriozitatea la conducere! Peste tot, se anunţă lucrări ale primăriei, dar de fapt e ceva doar de faţadă, ceva făcut pentru a lua ochii oamenilor înainte de alegeri”, a completat candidatul USL pentru funcţia de primar al Râmnicului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button