Acasă Volei FR Volei a anunţat când vor avea loc turneele semifinale ale Campionatului...

FR Volei a anunţat când vor avea loc turneele semifinale ale Campionatului Naţional de junioare

1929
0

în această fază este calificată şi echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”

Echipa de volei – junioare de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” e singura formaţie vâlceană care s-a calificat în faza semifinală a Campionatelor Naţionale de volei în acest sezon. Jucătoarele antrenate de Marius Mărgărit au terminat pe locul 2 în Seria F, după CSŞ Lugoj. Alina Blăgan, Naide Luican, Mara Moldovanu & Co. au pierdut doar două meciuri în prima parte a sezonului, ambele cu lidera CSŞ Lugoj (de fiecare dată cu 3-0), iar în rest au înregistrat numai victorii.
FR Volei a anunţat că prima etapă a turneelor semifinale va avea loc în perioada 19-23 aprilie, în săptămâna imediat următoare după Paşti. Cea de-a doua fază semifinală a fost programată între 5 şi 7 mai. „Federaţia a stabilit deocamdată doar când se vor desfăşura turneele. Încă nu se ştie nimic despre componenţa grupelor iniţiale sau despre oraşele unde se va disputa fiecare turneu. Ofertele pentru organizarea turneelor semifinale iniţiale pot fi depuse la Federaţie până pe data de 4 aprilie. În ceea ce ne priveşte, nu sunt şanse să găzduim vreun turneu pe teren propriu”, a declarat Marius Mărgărit, antrenorul echipei de junioare de la CNMB.
Anul acesta, turneul final al Campionatului Naţional de volei rezervat junioarelor va avea loc în perioada 24-28 mai. (N.C.)