Acasă Liga III Fotbaliștii Flacărei, implicați într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat la Roșiori?

Fotbaliștii Flacărei, implicați într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat la Roșiori?

1038
0

Flacăra Horezu a avut cumpănă. A plecat în jurul prânzului spre Roșiori, pentru meciul cu Sporting din etapa a IV-a a Ligii a III-a, însă a ajuns la teren cu întârziere. Microbuzul care-i transporta pe Adi Popa și compania a fost implicat într-un accident rutier. Nu grav. Acesta s-a petrecut într-o curbă, în apropiere de Slatina. Fotbaliștii au rămas blocați în trafic. Au ajuns la teren cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei.

Pe teren, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. Ziua a început prost și s-a terminat la fel de prost. ”Olarii” au pierdut cu 4-1 deși au condus cu 1-0. Cioinac a deschis scorul în apropiere de jumătatea primei reprize, dintr-un penalty scos de Stanciu. La pauză, a fost 3-1 pentru gazde. Și teleormănenilor le-a fost acorsată o lovitură de pedeapsă. În partea secundă, Sporting a securizat rezultatul, ba mai mult, a mai punctat o dată. În tabăra horezenilor s-a resimțit și oboseala, după un meci de 120 de minute, la mijlocul săptămânii, în Cupă, cu o echipă de Liga a II-a.

Pentru Flacăra au jucat la Roșiori: Păușescu – Stanciu, Pintilie, Mocioacă, Sandu – Cioinac, Habet – Adi Popa, Precup, Trașcă – Dobrescu. Au mai intrat: Ruican, Dinu, Dușmanu, Bărbuți.