Acasă Administratie În fosta clădire Consumcoop, din Guşoeni, autorităţile locale vor să amenajeze un...

În fosta clădire Consumcoop, din Guşoeni, autorităţile locale vor să amenajeze un centru social pentru persoanele vârstnice

148
0

Realizările din anii precedenţi i-au convins pe locuitorii comunei Guşoeni că Nicolae Concioiu este un bun gospodar şi merită să continue munca în administraţie. A reabilitat şcoala gimnazială, a modernizat multe din drumurile de interes local, a facilitat crearea unor noi locuri de muncă, a amenajat centrul civic, a construit căminul cultural, a atras fonduri pentru introducerea internetului gratuit în zonele publice, s-a implicat pentru punerea în funcţiune a releului de telefonie mobilă Digi, RDS-RCS, a organizat evenimente culturale, a amenajat drumurile de exploataţie agricolă, a pus în funcţiune un sistem de supraveghere video în comună, a îmbunătăţit activitatea aparatului administrativ.

Investiţiile vor continua la Guşoeni. Pe lângă introducerea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi a sistemului de gaze naturale, autorităţile locale şi-au propus continuarea modernizării infrastructurii rutiere, punerea în funcţiune a grădiniţei cu program prelungit, finalizarea lucrărilor de modernizare, extindere şi dotare a căminului cultural. De asemenea, primarul se aşteaptă ca în scurt timp să înceapă şi lucrările de amenajare a unei săli de sport.
Nicolae Concioiu ia în calcul şi posibilitatea înfiinţării unui centru social, pentru persoane vârstnice, la Guşoeni. Cu lucrări ample de modernizare, acesta ar putea funcţiona în fosta clădire Consumcoop, din imediata apropiere a Primăriei Guşoeni şi a Căminului Cultural.