Ancheta

A fost prins autorul accidentului de la Drăgăşani, soldat cu moartea unei femei

Polițiștii de la Rutieră şi colegii lor din municipiul Drăgășani au reușit să identifice o persoană bănuită că ar fi provocat un accident rutier soldat cu decesul victimei, la data de 21 ianuarie a.c., părăsind apoi locul accidentului.

Informare de presă – Astăzi, 23 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate cu operativitate în cadrul dosarului penal, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de provocarea unui accident rutier, soldat cu decesul victimei, petrecut în seara zilei de 21 ianuarie a.c., în municipiul Drăgășani.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Drăgășani, a avut loc un eveniment rutier, pe acostamentul din dreapta al Drumul Național 67 B, fiind identificat cadavrul unei femei de 82 de ani. Exista astfel suspiciunea că victima a fost acroșată de o mașină, care apoi a părăsit locul accidentului. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, fiind demarate verificările pentru identificarea autorului.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia a fost într-adevăr victima unui accident rutier, persoana bănuită fiind un bărbat de 35 de ani, din comuna Spineni, județul Olt. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button