Acasă Liga III ”A fost o onoare pentru noi să jucăm împotriva Universităţii Craiova, o...

”A fost o onoare pentru noi să jucăm împotriva Universităţii Craiova, o echipă frumoasă, cu jucători tineri”

257
0

La finalul ultimului meci de pe teren propriu, din 2019, George Popolan, conducătorul echipei din Dăeşti, a vorbit despre duelul cu lidera, dar şi despre ce va urma pentru gruparea din Fedeleşoiu: ”Bineînţeles că am avut aşteptări mai mari. Noi am jucat pentru a câştiga celel tei puncte. După cum au arătat terenul şi vremea, era clar că echipa care greşeşte mai puţin sau deloc va avea câştig de cauză. Ei au fost mai atenţi şi nu au greşit. A mai fost şi situaţia aceea, la 1-0, când nu am primit penalti. Pe filmare se vede că a fost 11 metri. Dacă e, trebuie să ţi-l dea! Acum faptul e consumat. La 1-0, dacă egalam, poate altfel ar fi stat situaţia. Una peste alta, felicit ambele echipe pentru atitudine. În primul rând pe jucătorii noştri, care au jucat cu dăruire. A fost o onoare pentru noi să jucăm împotriva celor de la Craiova, o echipă frumoasă, cu jucători tineri. Mulţumim Jandarmeriei şi firmei Delguard, care au asigurat ordinea şi disciplina la teren şi nu am avut evenimente nefericite. Felicit, de asemenea, suporterii ambelor echipe, care au venit la meci în număr mare, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile. În special, pe suporterii vâlceni. E un lucru bun că începe să se creeze emulaţie în jurul acestui club. Sunt convins că pe viitor, când vor vedea că lucrurile sunt serioase aici, vor veni în număr şi mai mare”.

”Meciul de la Horezu îl vom trata cu maximă seriozitate”

”Sunt sigur că vom avea o atitudine bună şi la meciul cu Horezu, din ultima etapă. Îl vom trata cu maximă seriozitate, aşa cum le-am tratat pe toate. Va fi un joc în spiritul fair-play-ului, dar vom juca pentru cele trei puncte. Cei de la Horezu sunt prietenii noştri. Flacăra e o echipă pe care noi o respectăm, mai ales că e din judeţul nostru. Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Sper să oferim un spectacol agreabil celor care vor veni să-l vadă”, a mai spus Popolan.

”Avem câteva posturi descoperite. Suntem în contact cu câţiva jucători, care vor veni la Dăeşti în această iarnă”

”Creatorul” echipei din Dăeşti a precizat că în această perioadă conducerea clubului face eforturi pentru consolidarea lotului. ”Situaţia lui Miţă Deaconescu e ca şi rezolvată. Nu se mai pune problema de transfer. Contractul e înregistrat şi el va putea juca din retur. Avem câteva posturi descoperite pe care le vom acoperi în pauza competiţională. Suntem în contact cu câţiva jucători, care vor veni în această iarnă la Dăeşti. Noi preferăm să fie din judeţ, dar nu înseamnă că nu putem avea şi din judeţele limitrofe. În judeţ, nu prea mai găsim. Am luat tot cea am putut mai bun. Le mulţumesc celor care au venit. Toată lumea a înţeles că suntem un club serios, care îşi respectă promisiunile. În administraţie, din 2012 şi până în prezent, cu multă muncă şi trudă, ne-am ţinut întotdeauna de cuvânt şi am realizat investiţiile pe care le-am promis şi chiar mai mult. La fel e şi în sport. Trebuie să fii serios în tot ceea ce faci, altfel nu poţi să mergi mai departe. Dacă oferi seriozitate, primeşti seriozitate. În momentul în care nu vom mai primi seriozitate, ne vom despărţi, indiferent de numele jucătorului sau oricine. Dar nu am avut probleme de acest gen şi sper să nu avem nici în continuare”, a transmis George Popolan.

”Ni s-a cântat prohodul de la început. După cum mă cunoaşteţi, niciodată nu mă opresc din drum, duc lucrurile până la capăt”

”După cum mă cunoaşteţi, în momentul în care am început un drum, eu îl duc până la capăt. Niciodată nu mă opresc la sfert, la jumătate. Ni s-a cântat prohodul de la început: ba că nu promvoăm, apoi că nu ne înscriem, apoi că nu stăm decât trei etape. Avem asigurată finanţarea pentru a continua. Nu ne comparăm cu multe echipe, cred că avem cel mai mic buget din această serie, dar cu siguranţă mergem mai departe. Dacă eram puţin mai atenţi, cu acest buget mic puteam avea rezultate şi mai bune datorită acestor fotbalişti minunaţi, cărora le mulţumesc că sunt la această ehipă şi îşi fac datoria, îşi apără corect şansele. Cu puţin atenţie şi dacă arbitrii erau puţin mai corecţi, eram mai departe, aveam mai multe puncte”, a mai adăugat oficialul echipei din Fedeleşoiu. (S.S.)