Forestierul Romani a bifat primul succes din 2016

Dumitru Draganescu* sâmbăta trecută, echipa condusă de Dumitru Drăgănescu a învins lejer pe AS Căzăneşti (codaşa Seriei Nord din Liga a V-a), cu scorul de 6-3

Forestierul Romani a avut parte de un debut nefast de an, iar în ultimele trei runde din tur nu a obţinut decât o remiză (2-2, cu Rapid Stoeneşti, pe teren propriu, în ultima etapă), în precedentele două meciuri fiind învinsă: cu 2-1, de Păstorul Vaideeni, şi cu 4-0, de AS Oteşani. Echipa condusă de Dumitru Drăgănescu a regăsit drumul spre victorie la finele săptămânii trecute, când a dispus de AS Căzăneşti, codaşa seriei Nord din Liga a V-a, cu scorul de 6-3 (după 2-2, la pauză), prin golurile marcate de Ion Luţescu (2), Alin Bolca, Gheorghe Bodescu (din penalti), Ion Ciocârlan şi Gheorghe Simtea.
„Am avut jocul la discreţie, scorul final putea fi mult mai mare, dar am ratat cât pentru alte două meciuri.

Am condus cu 2-0, adversarii ne-au egalat până la pauză, 2-2, dar în repriza secundă nu au mai rezistat iureşului nostru. Altfel, ţin să menţionez că, la 2-2, la începutul reprizei secunde, am ratat şi un penalti, prin Gheorghe Bodescu, care marcase iniţial dintr-o altă lovitură de pedeapsă, în primul mitan. La a doua lovitură, a încercat să puncteze printr-o «scăriţă» ca Ronaldo, dar nu i-a ieşit!”, a dezvăluit Drăgănescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button