Acasă Liga III Flacăra a rămas fără antrenori! Adi Popa a demisionat. Marian Deaconescu îl...

Flacăra a rămas fără antrenori! Adi Popa a demisionat. Marian Deaconescu îl urmează

1114
0

Marți, 20 octombrie, antrenorul-jucător al Flacărei, Adrian Popa, s-a despărțit de Flacăra Horezu. A anunțat că demisionează, fără să explice clar motivele care l-au determinat să ia această decizie.

”Am luat decizia de a pleca de la Flacăra Horezu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul acestei echipe. Sunt născut în Horezu, iubesc foarte mult zona noastră și sunt fericit că, alături de colegii mei și toți cei care au sprijinit fenomenul fotbalistic din Horezu, am reușit să formăm o echipă respectată în toată țara! Au fost trei ani și jumătate în care Flacăra a învins în meciuri oficiale echipe precum Universitatea Craiova, FC Argeș, Pandurii Tg. Jiu sau Turris Tr. Măgurele! Aceste rezultate vor rămâne, cu siguranță, în istoria acestei frumoase echipe și a fotbalului vâlcean! Împreună cu conducerea clubului am reușit să aducem la Horezu jucători extraordinari, de mare caracter, care au pus suflet pentru această echipă! Le mulțumesc colegilor mei din staff-ul tehnic, Cristi Munteanu și Gicu Deaconescu! De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor care au crezut în acest proiect frumos și au contribuit la rezultatele bune ale acestei echipe! Le mulțumesc suporterilor noștri minunați pentru susținerea extraordinară pe care am primit-o în toată această perioadă, atât echipa, cât și eu! În plan personal sunt fericit că am antrenat și jucat la echipa unde au jucat tatăl, unchiul și bunicul meu, ducând tradiția mai departe și reușind să contribui și eu, cu o mică parte, la istoria acestei echipe! Îi mulțumesc domnului primar Sărdărescu pentru eforturile pe care le face pentru echipa de fotbal și pentru sprijinul acordat! De asemenea, le mulțumesc domnilor Valentin Grigorescu și Mihai Spiridon pentru excelenta colaborare! Legat de motivele ce m-au determinat să iau această decizie, prefer să le țin pentru mine și să rămânem cu lucrurile frumoase realizate în această perioadă! Palmares ca antrenor: victorii în meciuri oficiale: 62! Egaluri: 15! Înfrângeri: 15! Palmares ca jucător: meciuri jucate 90; goluri: 44”, a fost comunicatul transmis de Adi Popa. Aceste a mai precizat că, momentan, nu s-a gândit la o variantă pentru viitor, dar că nu mai există cale de întoarcere la Flacăra Horezu.

În același timp cu Adi Popa a demisionat și Marian Deaconescu. ”Am plecat la drum împreună cu Adi Popa și voi continua alături de el, indiferent unde se va duce. Nu contează distanța. Dacă alege să meargă în străinătate, îl voi urma și acolo. E un om de nota 10 și nu e corect ca eu să rămân la Horezu. Am coloană vertebrală, am colaborat foarte bine timp de doi ani și jumătate, nu am ce să-i reproșez. Decizia e luată și în cazul meu”, a anunțat antrenorul Marian Deaconescu.