Acasă Liga III Flacăra a obținut primul punct din Liga a III-a, din 2021

Flacăra a obținut primul punct din Liga a III-a, din 2021

395
0

Sâmbătă după-amiază, Flacăra Horezu a primit vizita echipei CSM Deva, în etapa a XVI-a din Liga a III-a. Ștefan Nanu a venit în Treapt hotărât să plece cu toate cele trei puncte. Echipa pe care acesta o pregătește nu a reușit să se impună la Horezu. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Oaspeții au modificat tabela după doar un minut de joc. Practic, s-a plecat de la 0-1. Bruno Vasiu a deschis scorul. Gazdele nu au resimțit primirea golului. La mijlocul reprizei au restabilit echilibrul, prin Alin Pencea, care a transformat penaltiul acordat de ”centralul” clujean Vlad Inoan. 1-1 a fost și rezultatul pauzei. Repriza secundă a adus alte patru goluri, câte două de fiecare parte. Bruno Vasiu a adus din nou echipa hunedoreană în avantaj la doar trei minute de la revenirea de la cabine. ”Olarii” au avut, însă, iar puterea de a reveni. În minutul 57, Radu Dobrescu a marcat pentru 2-2. Elevii lui Gabi Mangalagiu nu au avut timp să se bucure pentru această reușită. Imediat, Șulea a punctat pentru Deva, care a trecut pentru a treia oară în acest joc în avantaj: 2-3. Nici de această dată oaspeții nu au ținut de rezultat. În minutul 88, Moldovan a punctat pentru 3-3. Flacăra a simțit pe final că poate da lovitura. A avut alte două ocazii importante, însă partida s-a încheiat cu o remiză. Pentru formația horezeană punctul obținut e primul din 2021. La oaspeți, vâlceanul Bogdan Țoiu a fost titular, iar Bîrzan a intrat ulterior. Ștefan Nanu (stabilit în Căzănești / Vâlcea de ani buni) și-a coordonat echipa din tribună.

În ultimele două etape din acest sezon, Flacăra mai are un joc în deplasare, cu Hermannstadt 2 și altul acasă, cu Minerul Costești. Cel mai probabil, ”olarii” vor termina sezonul pe locul 7.

Flacăra Horezu: Trașcă – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Bîrziche, Pencea, I. Marian, Dinu, Nistor, Comănescu, Dobrescu. Au mai jucat: Vlădoi, Vartolomei, Horumbă, Ruican.