Acasă Liga III Flacăra, înfrângere surprinzătoare cu ultima clasată! Horezu, în criză

Flacăra, înfrângere surprinzătoare cu ultima clasată! Horezu, în criză

811
0

După trei meciuri la rând încheiate cu remize albe, 0-0, Flacăra Horezu s-a deplasat vineri la Colonești. A întâlnit ”lanterna roșie”, Vedița. Spera să-i lumineze calea, să găsească iar drumul spre gol și spre victorie. Nu s-a întâmplat așa. Criza se adâncește la echipa din Treapt. ”Olarii” au ajuns la al patrulea meci fără succes. Au pierdut acum surprinzător pe terenul ultimei clasate. Problemele de natură financiară, restanțele salariale, par să fie principalele motive pentru lipsa rezultatelor pozitive din ultimele runde.

La Colonești, gazdele au deschis scorul în minutul 29. Nyarko a adus formația olteană în avantaj. După pauză, la patru minute de la reluare, Flacăra a reușit egalarea. Trașcă, nemarcat, cu un șut din 14 metri, l-a învins pe Stăncioaia. La 1-1, Adi Popa a avut șansa să încline balanța în favoarea echipei sale. Șutul acestuia a fost scos de sub bară de portarul advers. Pe final de partidă, pe un fond de dominare a vâlcenilor, gazdele au scăpat pe contraatac. Mitrache a dat lovitura decisivă în minutul 90+1. Vedița s-a impus cu 2-1. A fost prima victorie din acest sezon pentru ultima clasată. Dacă sâmbătă Dăești învinge vicelidera, Alexandria, o poate scoate temporar pe Flacăra din zona play-off-ului.

Pentru Horezu au jucat la Colonești: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan, Popescu, Precup, Stanciu, Popa, Trașcă, Dobrescu. A mai jucat Dușmanu. Au absentat Răzvan Dinu, suspendat, Cioinac, care acuză o întindere, dar și Habet, de asemenea cu probleme medicale. În etapa viitoare, Flacăra va juca acasă cu Cetatea Turnu Măgurele.

FOTO: Vedița Colonești