Acasă Fără categorie Flacăra, încă un pas către calificarea matematică în play-off! ”Cocoșii”, victorie fără...

Flacăra, încă un pas către calificarea matematică în play-off! ”Cocoșii”, victorie fără dubii cu Costești

750
0

Vineri după-amiază, Flacăra Horezu și Minerul Costești s-au înfruntat din nou în Liga a III-a. S-au întâlnit pe Arena Brothers, în Râmnic. Oaspeții erau favoriți. Și-au respectat statutul. Gazdele nu au reușit să țină piept grupării din Treapt. ”Cocoșii” au câștigat duelul de o manieră categorică, cu scorul de 4-0. Victoria a fost pe deplin meritată. Minerul nu a prea pus probleme pe faza ofensivă. Deschiderea scorului s-a produs după doar 11 minute de joc. Minerul începuse mai bine, era prezentă în jumătatea adversă de teren, însă o fază fixă a schimbat cursul. Precup a centrat din corner, iar Cioinac, marcatorul de serviciu, a adus-o pe Flacăra la timonă. Tabela s-a schimbat din nou în prelungirile primei reprize. O centrare din stânga a ajuns în careu, la Dușmanu, care a trimis un șut din prima, învingându-l pentru a doua oară pe Vlădoi.

La șapte minute de la reluare, horezenii au avut șansa să majoreze ecartul la 3. Arbitrul a indicat punctul cu var după o intervenție a lui Ionuț Marian. A considerat că acesta a jucat mingea cu mâna, spre dezamăgirea jucătorului, care a susținut contrariul. Cioinac a avut șansa să realizeze dubla. A ratat din penalty. Denis Vlădoi a ghicit colțul, a fost pe minge și și-a salvat echipa. Nu a mai putut-o face în minutul 64. O centrare din stânga, venită din piciorul lui Cioinac, l-a găsit pe Adi Popa în poziție ideală. Antrenorul-jucător al formației din Treapt a marcat cu capul, pentru 0-3. În minutul 85 a fost stabilit scorul final: 0-4. Gabi Precup, servantul de la primul gol, a închis tabela. În minutul 88, juniorul Niculcea, abia intrat pe teren, a văzut cartonașul roșu după un duel la cap cu Laurențiu Nicolaescu. Arbitrul a așteptat să vadă urmările duelului. A văzut sânge pe fața fundașului de la Costești și așa a decis să-l elimine pe Niculcea.

Marian Deaconescu, aflat pe banca celor de la Horezu și Marius Vlădoi, directorul tehnic de la Costești, au fost din nou adversari în Liga a III-a. Aceștia au făcut echipă bună în trecut, mulți ani, pentru Oltchim, pe stadionul pe care s-a jucat partida dintre Minerul și Flacăra.

Succesul cu Costești, al treilea consecutiv, o aduce pe Flacăra și mai aproape de confirmarea calificării în play-off. Rămâne pe locul secund după această rundă, la patru puncte în spatele ldierei, Alexandria.

Minerul Costești: D. Vlădoi – I. Marian, Nicolaescu, Stanca, Cotolan, Fierbințeanu, Neacșa, Zamfirescu, Gruinea, Enache, Tisanu. Au mai jucat: Radu Filip, Bia Gonzalez, C. Ion, Butuc și Mihăiescu.

Flacăra Horezu: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan, Cioinac, Ov. Popescu, Dușmanu, Precup, Trașcă, Ad. Popa. Au mai intrat: Dinu, Dobrescu, Stanciu, Ruican, Niculcea.