Acasă Liga III Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti joacă acasă în etapa a VII-a din...

Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti joacă acasă în etapa a VII-a din Liga a III-a

247
0

La finele acestei săptămâni se vor disputa jocurile din cadrul etapei a VII-a din Liga a III-a. Două dintre cele trei echipe vâlcene participante la acest nivel au programate meciuri pe teren propriu. Flacăra Horezu încearcă să facă uitată înfrângerea de la Dăeşti cu Vediţa Coloneşti. Formaţia olteană vine după un succes, 2-1 cu Universitatea Craiova 2 şi speră să lege victoriile, pentru a rămâne în cursa pentru play-off. Şi Horezu are, în continuare, porţile deschise pentru accederea în play-off, în ”al doilea campionat”, care se va desfăşura între primele patru clasate din serie. Deocamdată, ”olarii” sunt pe locul 6, la un punct de ultima poziţie care asigură accesul în play-off.
Cu patru puncte în şase etape, Minerul Costeşti se gândeşte, mai degrabă, la evitarea retrogradării. Ocupă penultimul loc în clasament, la egalitate cu Petrolul Potcoava, adversara din această rundă. Se anunţă un duel echilibrat. Claudiu Traşcă şi colegii săi speră ca la final ei să se bucure, să obţină cele trei puncte şi astfel un gură mare de oxigen în perspectiva jocurilor care urmează.
Atât confruntarea dintre Flacăra Horezu şi Vediţa Coloneşti, cât şi cea dintre Minerul Costeşti şi Petrolul Potcoava vor avea loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00. Prima, pe stadionul din Treapt, iar cea de-a doua, la Orleşti.