Acasă Liga III Flacăra Horezu a învins cu 3-1 Petrolul Potcoava

Flacăra Horezu a învins cu 3-1 Petrolul Potcoava

737
0

Sâmbătă, microbiştii din zona Horezu au avut ocazia, din nou, să vadă un meci de fotbal de calitate. Flacăra Horezu a întâlnit pe teren propriu Petrolul Potcoava, o altă echipă de Liga a 3-a bine cotată, care venise foarte hotărâtă în Treapt, dar din primele minute a realizat că are o misiune aproape imposibilă.


Horezenii au dominat la cam toate capitolele întreaga partidă, de la posesia mingii până la construcţia fazelor de atac. Practic, oltenii n-au avut nicio şansă să penetreze apărarea celor de la Flacăra, aflaţi sâmbătă într-o formă mai bună ca niciodată. Adrian Popa şi-a ţinut echipa cam tot timpul în ofensivă, Petrolul neavând timp nici să respire, darămite să riposteze. Prin minutul 15, Răzvan Dinu i-a surprins pe oaspeţi cu un şut puternic şi mingea a ajuns în poarta acestora. Recitalul a continuat, câteva minute mai târziu, cu o altă lovitură, trasă de Adrian Popa puţin peste bara transversală. Spre finalul primei reprize, Adi a avut din nou şansa să înscrie pentru Flacăra, dar oltenii au avut noroc chior şi, cu greu, au respins în corner. Înainte ca arbitrul să fluiere sfârşitul primei jumătăţi a meciului, şi decarul de la Horezu a ratat o şansă colosală să înscrie. Nicio problemă însă, după pauză, odată revenit în teren, a construit o nouă fază şi a marcat un gol de toată frumuseţea. Al treilea gol în poarta celor de la Petrolul Potcoava a fost înscris de fundaşul central Adi Bărbuţi, un jucător de mare perspectivă, cu potenţial, adus zilele acestea de la Slatina. Oltenii n-au plecat „cu mâna goală” de la Vâlcea. Au reuşit şi ei un gol, din penalty, prin minutul 82.

Partida amicală dintre Flacăra Horezu şi CSO Petrolul Potcoava a fost arbitrată la centru de Alin Olaru şi, în ciuda temperaturilor de peste 30 de grade, a fost urmărită, în Treapt, de peste o sută de spectatori. Printre ei, s-a numărat şi primarul Nicolae Sărdărescu, acesta venind la stadion împreună cu nepoţii şi câţiva apropiaţi.