Acasă Liga III Flacăra Horezu, formaţie care şi-a pierdut în vară golgheterii, are cel mai...

Flacăra Horezu, formaţie care şi-a pierdut în vară golgheterii, are cel mai bun atac din Seria a VII-a

446
0

Flacăra Horezu a abordat noul sezon competiţional fără o parte din jucătorii cu experienţă. Fundaşul Ciprian Dinu a renunţat să mai facă naveta de la Slatina şi s-a axat pe şcoala sa de fotbal, iar atacantul Florin Cioablă a avut nişte probleme personale şi nu a mai putut să-şi reia pregătirile alături de Flacăra. În plus, după doar o etapă, a părăsit echipa din oraşul ceramicii şi senegalezul Gueye Mansour. Practic, formaţia horezeană şi-a pierdut un om important din defensivă, dar şi golgheterii.

Cu toate acestea, deşi au mai fost şi sincope, Flacăra a reuşit să termine cu fruntea sus prima parte a actualului campionat al Ligii a III-a. Ocupă locul 4 şi are doar cu un punct mai puţin decât ocupantele locurilor 2 şi 3 din serie, Gaz Metan Mediaş 2, respectiv Gilortul Tg. Cărbuneşti. Mai mult decât atât, fără golgheteri, formaţia pregătită de Adi Popa, Marian Deaconescu şi Cristi Munteanu are cel mai bun atac dintre toate competitoarele. În 10 etape, Flacăra a înscris de 27 de ori.

Tânărul Sebi Preda şi antrenorul secund, fundaşul Cristi Munteanu sunt cei mai buni marcatori din tabăra ”olarilor”. Ambii au câte patru goluri la activ. Radu Dobrescu ocupă ultima treaptă a podiumului în topul golgheterilor Flacărei, cu trei goluri. Au mai punctat pentru cea de-a patra clasată: Gabi Precup 2, Raul Nistor 2, Moldovan 2, A. Popa 2, R. Dinu 1, Grosu 1, Mihăescu 1, Simeanu 1 şi Stănică 1. De asemenea, înainte să plece, Mansour a lăsat Flacărei o zestre de două goluri (marcate în prima etapă, în deplasarea de la Petroşani, unde Horezu a înregistrat o remiză, 2-2). Adi Popa şi colegii săi au mai beneficiat şi de un autogol, înregistrat în partida din Treapt, cu Hermannstadt 2, în care au obţinut cea mai categorică victorie: 8-0 (care a fost şi scorul campionatului în Seria a VII-a).