Acasă Liga III Flacăra, din ce în ce mai mare! Horezu intră în luptă pentru...

Flacăra, din ce în ce mai mare! Horezu intră în luptă pentru play-off în Liga a III-a

1053
0

Flacăra Horezu arată de la meci la meci mai bine. Cu excepția primei etape, în care a fost învinsă categoric de Slatina, formația pregătită de Narcis Enăchescu a reușit să aibă realizări, să obțină și puncte. Sâmbătă, 18 septembrie, a înregistrat al doilea succes din acest sezon, pe terenul unei formații cu pretenții la podium, ACSO Filiași, care venea după două succese consecutive. ”Olarii” s-au impus italienește, cu scorul de 1-0. Singurul gol al întâlnirii i-a aparținut lui Răzvan Dinu, care nu a început meciul ca titular. Acesta a punctat pe contraatac, cu 10 minute înainte de final. Cu această victorie, Flacăra a ajuns în apropierea podiumului după patru etape, pe locul 4, la doar un punct în spatele viceliderei, Slatina și a echipei de pe 3, Sporting Roșiori. Practic, horezenii sunt pe loc de play-off.

”Am jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Am obținut ce ne-am propus. Pentru noi, nu e o surpriză că am reușit să ne impunem la Filiași. Am întâlnit o echipă muncitoare, bineînțeles că am avut meci greu, dar ne bucurăm pentru rezultat. Nu mai suntem nici noi la început, se vede o evoluție de la meci la meci. Luăm fiecare joc în parte și vedem ce va fi”, a precizat Vali Grigorescu, președintele Flacărei, după partida de la Filiași.

În această partidă, Narcis Enăchescu s-a bazat pe: Sporea – Burcea, Vișan, Diaconescu, Pătulea, Bîrzan, Dobre, Dobrin, Comănescu, Georgescu, Ionuț Marian. Au mai jucat: Dobrescu, Dinu, Mihăilă și Verdeș. Niciunul din cei trei nigerieni nu a jucat. Kenneth are Coronavirus, iar Ovye, suspendat în etapa trecută, a fost rezervă. Celălalt jucător de origine nigeriană nu va fi păstrat în lot.

În etapa viitoare, Flacăra Horezu va juca, pe teren propriu, cu Petrolul Potocava, grupare care, în această rundă, a dispus cu 1-0 de ”U” Craiova 2.