Acasă Liga III Flacăra a condus la Tg. Cărbunești. Golul lui Dinu nu a fost...

Flacăra a condus la Tg. Cărbunești. Golul lui Dinu nu a fost suficient pentru un rezultat bun

343
0

Sâmbătă, 10 aprilie, Flacăra Horezu a disputat un nou meci în Liga a III-a. Formația pregătită de Gabi Mangalagiu a întâlnit-o, în deplasare, pe Gilortul Tg. Cărbunești. ”Olarii” au făcut un joc bun, însă punctele au mers și de această dată la adversari. Flacăra a deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin același Răzvan Dinu, cel care a înscris și în etapa precedentă, cu Gaz Metan Mediaș, practic singurul marcator al echipei din Treapt din 2021. Până la pauză, însă, gorjenii au restabilit echilibrul pe tabelă. Robert Busuioc a reușit să depășească doi adversari și l-a învins pe Trașcă cu un șut plasat. Gazdele au marcat golul egalizator, de 1-1, în minutul 42.

În partea secundă, șansa a fost de partea echipei din Tg. Cărbunești. Gilortul a trecut în avantaj la 10 minute de la reluare. Dănăricu a reușit a doua pasă decisivă. De această dată, la primire s-a aflat Bogdan Oprișa, care a trimis balonul în plasă din apropierea punctului cu var.

”Cred că rezultatul e nemeritat. Am deschis scorul și ne-am mai creat alte ocazii de a înscrie. Am avut o perioadă foarte bună de joc în prima parte a întâlnirii. Apoi am început să slăbim la linia de mijloc și ne-au egalat ei pe final de repriză. În debutul părții secunde gazdele au înscris din nou. Nu am mai putut să întoarcem scorul. Despre arbitraj… nu mai vorbim. Tot ce pot să spun este că ne-am dori să avem și noi parte de un astfel de arbitraj la meciurile de pe teren propriu. În altă ordine de idei, mai sunt trei etape. Nu cred că trebuie să ne gândim la locurile retrogradabile. Vreau să cred că nu se va încheia acest sezon fără să luăm vreun punct”, a spus Vali Grigorescu, președintele Flacărei, după partida de la Tg. Cărbunești.

În etapa viitoare, ”olarii” vor întâlni, pe teren propriu, formația CSM Deva.

Flacăra Horezu: Trașcă – Grosu, Ruican, Bălan, Bîrzîche – Comănescu, Pencea (cpt), Dinu, Pușcașu – I. Marian, Dobrescu.
Au mai intrat: Nuță, Turcin și Vartolomei.